Heeft u beschadigd sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben dé methode om beschadigingen aan tegelwerk, fonteinen, baden of toiletpotten te repareren. Zo hoeft u niet meteen nieuw sanitair te kopen. Met een sanitair reparatie kunnen de deskundige medewerkers van Bouwschadeherstel diverse deuken, gaatjes en andere oneffenheden uit uw sanitair verwijderen. Sanitair herstellen is specialistisch werk, onze medewerkers kunnen u hierin goed adviseren. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte op!

De herstelwerkzaamheden vragen grondige kennis van allerlei diverse materialen waarvan uw sanitair is gemaakt. Onze specialisten beschikken daarom over de benodigde vakkennis om alle juiste technieken te gebruiken die leiden tot vakkundige reparaties. Bouwschadeherstel is het bedrijf dat dit soort sanitaire schades op een professionele wijze voor u repareert.

Het herstellen van barsten en krassen in kunststof of emaille sanitair

Of het nu gaat om kunststof of emaille sanitair herstellen, alles is mogelijk. Kleine beschadigingen in emaille kunnen hersteld worden door op de plaats van de beschadiging een nieuwe coating aan te brengen. Deze methode is geschikt voor beschadigingen tot ongeveer 5 centimeter. Men moet wel altijd rekening houden met het feit dat er vaak rond de beschadigingen kleine haarscheurtjes in het emaille zitten. Hierdoor is vaak de werkelijke schade groter dan de schade die zichtbaar is. Veelal kan een emaillereparatie binnen één dag, zodat de badkamer diezelfde dag weer gebruikt kan worden.

De meest voorkomende beschadigingen in sanitair zijn barsten en krassen. De beschadiging wordt door ons opgevuld met materiaal in dezelfde kleur als het sanitair. Door middel van polijsten wordt de glans weer teruggebracht bij de herstelde plekken. Deze reparatietechniek heeft geen gevolgen voor de stabiliteit van het sanitair. Heeft u een beschadiging aan een kunststof douchebak? Ook dit kunnen wij repareren!

Voor en na sanitair herstel

Sanitair herstellen is niet milieubelastend

Sanitairreparatie is absoluut niet milieubelastend en zeker niet giftig. Hierdoor kan een reparatie ook worden uitgevoerd op plekken waar dagelijks voedsel wordt bereid, zoals in de keuken. Het resultaat van onze hoogwaardige sanitairreparatie is onzichtbaar en blijvend. U bent verzekerd van kwaliteit door de inzet van Bouwschadeherstel.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!