Kozijn herstel

Heeft u beschadigde kozijnen? Dan is Bouwschadeherstel dé partij voor u! In heel Nederland voeren wij kozijn herstel uit. Zowel voor het herstellen van kunststof kozijnen als het herstellen van aluminium kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Het geven van een tweede leven aan kozijnen en deuren behoort tot de specialiteit van Bouwschadeherstel. Wij herstellen zowel aluminium als kunststof kozijnen. Bij kozijn herstel kunt u denken aan het herstellen van deuken en krassen in kozijnen, maar ook aan het herstellen van grote schade die is opgelopen door een inbraak. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het herstellen van verkleuring op kozijnen. Veel kozijnen verkleuren in de loop der tijd als gevolg van de impact van uv stralen, deze maken de kozijnen flets waardoor deze veelal dof worden. Bouwschadeherstel kan dit voor u herstellen!

U kunt ons inschakelen voor:

  • Het herstellen van deuken en krassen in kozijnen;
  • Het herstellen van aanslag op kozijnen;
  • Het herstellen van verkleuring op kozijnen.

Kozijn herstel door Bouwschadeherstel

Hoe gaan wij te werk? Als eerst worden de kozijnen opgeschuurd zodat het vuil en de aantasting verdwijnen. Vervolgens worden de kozijnen voorzien van een nieuwe fabriekscoating waardoor zowel aluminium kozijnen als ook kunststof kozijnen weer jaren mee gaan!

De kleurstelling van de kozijnen maakt niet uit. U kunt de kozijnen bij ons desgewenst in iedere kleur laten spuiten. Ook het type kozijn maakt niet uit. Wij kunnen zelfs geanodiseerde kozijnen herstellen en voorzien van een nieuwe coating.

Het geven van een tweede leven aan aluminium of kunststof kozijnen bespaart u veel kosten en tijd, ten opzichte van het vervangen van de kozijnen. De praktijk wijst uit dat de kozijnen na een behandeling met een nieuwe coating weer jaren mee kunnen. Kozijn herstel is tevens mogelijk aan de binnen zijde van gebouwen, speciale afzuigtechnieken dragen zorg voor een minimale overlast tijdens de spuitwerkzaamheden.

Bouwschadeherstel voert door heel Nederland werkzaamheden uit aan kantoren, winkelcentra, scholen, en woonhuizen. Na de bevestiging van de opdracht nemen wij voor onze opdrachtgever alle zorgen uit handen.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bent u geïnteresseerd in kozijn herstel of wenst u vrijblijvend advies? Een belletje is voldoende! Ook kunt u ons formulier op de website invullen. Onze specialisten komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug!

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

Zakelijke offerte opvragen

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

Particuliere offerte opvragen