Glas herstel

Schade aan glas? Dan bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres! Bouwschadeherstel is gespecialiseerd in het herstellen van beschadigd glas. Waarom glas vervangen als het ook gerenoveerd kan worden? Zo bent u goedkoper uit en het bespaart u tijd! Wanneer u beschadigd glas heeft en u wilt dit laten herstellen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Schades aan glas komen helaas veel voor tijdens het bouwproces. Het vernieuwen van de beglazing neemt veel kosten met zich mee. De service van Bouwschadeherstel maakt het herstel van veel glasschades mogelijk wat veel geld en tijd bespaard!

U kunt ons o.a. inzetten voor:

  • Het verwijderen van krassen in glas;
  • Het verwijderen van aanslag op glas;
  • Het verwijderen van graffiti op glas.
polyester boot reparatie
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Glas renovatie door Bouwschadeherstel | Professioneel en milieuvriendelijk

Onze goed opgeleide monteurs werken met de meest moderne en professionele polijstmachines. Door middel van speciale polijstmachines worden krassen, aanslag en graffiti van het glas verwijderd. Dit zonder aantasting, verkleuring of vervorming van het glas. U bent verzekerd van een helder eindresultaat!

Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke polijstmiddelen en water. Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast veroorzaakt dit geen water- of stofoverlast. Hierdoor blijft de werkplek schoon en kunt u de ruimte tijdens de herstelwerkzaamheden gewoon blijven gebruiken.

Onze monteurs specialist op het gebied van oplever management, zij kunnen de oplevering van uw project als geen ander tot een succes te maken. Wij verzekeren onze opdrachtgevers van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Wilt u meer informatie over glas renovatie door Bouwschadeherstel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze specialisten staan voor u klaar om de schade op te nemen en een gepaste offerte voor u op te stellen.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!