Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? En wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Dan bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres. Bouwschadeherstel heeft veel ervaring met het herstellen van inbraakschades en zorgt ervoor dat er van de schade niets meer is te zien. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Naast dat wij veel ervaring hebben met het herstellen van inbraakschades zijn wij ook de expert voor verzekeraars. Wereldwijd verzorgen wij directe dienstverlening voor verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van uiteenlopende schades.

inbraakschade_250x250

Inbraakschade laten herstellen door Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel herstelt op locatie alle soorten inbraakschades aan gevels en kozijnen van zowel kunststof als aluminium. Alle monteurs beschikken over geavanceerde apparatuur om vrijwel elke vorm van schade op locatie te herstellen. Bouwschadeherstel voert deze werkzaamheden dagelijks uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren. Via ons service nummer regelt de planning van Bouwschadeherstel alle schadeafhandelingen met de begunstigde. Mocht herstel op locatie niet mogelijk zijn dan wordt de schade overgenomen door de afdeling service en onderhoud van Bouwschadeherstel, welke zorg draagt voor het vervangen van elementen.

Vrijblijvende offerte opvragen