Een inbraak in uw woning of pand heeft een grote impact op u. Er is wellicht schade achtergelaten aan deuren, ramen, hang- en sluitwerk en/of er zijn persoonlijke spullen gestolen. En dat is nog maar het materiele werk. Een inbraak kan er ook voor zorgen dat u zich niet meer veilig voelt in uw huis of pand. Bouwschadeherstel kan u helpen door schadeherstel na inbraak toe te passen, zodat u zich weer veilig voelt. Wilt u de inbraakschade zo snel mogelijk laten herstellen? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Naast dat wij veel ervaring hebben met het herstellen van inbraakschades zijn wij ook de expert voor verzekeraars. Wereldwijd verzorgen wij directe dienstverlening voor verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van uiteenlopende schades.

inbraakschade_250x250

Inbraakschade laten herstellen door Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel doet alle herstelwerkzaamheden zelf of onder de vlag van het concern. Dit betekent dat wij alle zorg uit uw handen nemen en samen met u een plan maken om uw huis, pand of winkel weer zo snel mogelijk keurig hersteld te krijgen. We zien verschillende soorten inbraakschades:

  • Schade aan houten deuren of kozijnen;
  • Schade aan kunststof deuren of kozijnen;
  • Schade aan schuifpuien;
  • Schade aan ramen;
  • Schade aan vensterbanken.

Bouwschadeherstel herstelt op locatie alle soorten inbraakschades aan gevels en kozijnen van zowel kunststof als aluminium. Alle monteurs beschikken over geavanceerde apparatuur om vrijwel elke vorm van schade op locatie te herstellen. Bouwschadeherstel voert deze werkzaamheden dagelijks uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren. Via ons service nummer regelt de planning van Bouwschadeherstel alle schadeafhandelingen met de begunstigde. Mocht herstel op locatie niet mogelijk zijn dan wordt de schade overgenomen door de afdeling service en onderhoud van Bouwschadeherstel, die zorg draagt voor het vervangen van elementen.

Inbraakschade verzekering inlichten

Het is verstandig om ook altijd uw verzekering in te lichten omtrent de inbraak en de bijkomende schade. Maak goede foto’s van de schade, zodat u geen onnodige discussies zult hebben met de verzekeraar. Inbraakschade herstellen valt vaak onder de verzekeringsschade en kunnen veelal door ons worden afgehandeld. Dit houdt in dat u zelf niks hoeft voor te schieten en dat uw verzekeraar het schadebedrag aan ons overmaakt na het uitvoeren van de werkzaamheden. Op deze manier hoeft u dus geen papierwerk in te vullen en steeds herinnert te worden aan het voorval. Wij nemen al deze lasten voor u uit handen en zorgen dat u weer snel kunt doorgaan met uw dagelijks leven in een veilige omgeving.

Maak een afspraak voor herstel van inbraakschade

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over het herstel van inbraakschade of als u direct een afspraak wilt maken. We helpen u graag verder! Wenst u vrijblijvend advies? Een belletje is voldoende! Ook kunt u ons formulier op de website invullen. Onze specialisten komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug!

Tip: Maak bij een inbraakschade voor het bezoek van de expert een lijst met de gestolen goederen. Geef op deze lijst de aankoopdatum en hierbij het aankoopbedrag aan om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de omvang van de schade na inbraak.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!