Naast onze herstelwerkzaamheden kunt u ons ook inzetten voor onderhoud. De afdeling service & onderhoud van Bouwschadeherstel ontzorgt dagelijks een diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren leveranciers, fabrikanten, hotels, woningbouwcorporaties, winkelketens, gebouwen beheerders en VVE’s. Voor deze genoemde partijen kunnen wij periodiek onderhoud uitvoeren. 

Ontzorgen als specialiteit

Tot de kerntaken behoren het uitvoeren van onderhoud en herstel aan kunststof en aluminium kozijnen, deuren maar ook vliesgevels, lift deuren, relingen etc. Bij onderhoud en service kunt u denken aan het jaarlijks reinigen en conserveren van gecoate materialen, het gangbaar houden en het opheffen van schades en/of het overspuiten of foliën van materialen (met garantiebehoud). Maar ook het uitvoeren van service en onderhoud als verlengstuk van fabrikanten en leveranciers als verlengstuk van garanties behoren tot de kerntaken van Bouwschadeherstel.

Vrijblijvende prijs opvragen?

Meer weten over onze onderhoudsdiensten? Of direct een vrijblijvende offerte opvragen? Klik op onderstaande button en vul het formulier in op de website. Wij komen zo snel mogelijk op uw (aan)vraag terug!