Het specialisme van Bouwschadeherstel reikt verder dan het herstel aan kozijnen, deuren en relingen. Ook het herstellen van stalen en aluminium gevelbeplating behoort tot de specialismen van Bouwschadeherstel. Heeft u een beschadigde gevel en wilt u uw gevel renoveren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Een beschadigde gevel kan een doorn in het oog zijn. Wij als gevelschadeherstel expert bieden de juiste oplossing voor verschillende gevelschades. U kunt ons daarom inschakelen voor gevel herstel van de meest uiteenlopende schades, zoals: deuken en krassen aan gevelelementen en vliesgevels in zowel uni kleuren als metallic lakken. Omdat de fabrieksapplicatie voor het aanbrengen van coating nogal verschilt van de herstel applicatie, hebben wij gezamenlijk met onze coating fabrikant een herstellak ontwikkeld. Deze sluit nagenoeg naadloos aan bij de door de fabriek aangebrachte coating. Dat betekent dat ongeacht de beschadiging, coating of kleur Bouwschadeherstel uw gevel weer mooi kan maken. Voor gevel herstel met een mooi resultaat bent u bij ons op de juiste plek!

Voor en na het herstel van gevelschade

Een beschadigde gevel kan invloed hebben op de uitstraling van uw pand. Een goede uitstraling is belangrijk voor het oog en daarom bieden wij de oplossing om uw gevel te herstellen met een prachtig resultaat.

Dak en gevelbeplating

Op het gebied van schadeherstel in dak en gevelbeplating is veel mogelijk. Als schadeherstelspecialist hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen. U kunt bij ons terecht voor productieschade, montageschade, aanrijdschade, verouderingsschade, coatingschade maar ook het opheffen van kleurverschillen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het renoveren van bedrijfspanden.

Het renoveren van gevelbeplating is van belang wanneer uw gevel niet meer in goede staat verkeert. Het is dan noodzakelijk om deze op te laten knappen. Gevelrenovatie is van belang om verdere schade aan uw gevel te voorkomen. Uiteraard kijken wij naar de constructie en de best passende oplossing voor uw pand.

Naast de standaard optie mogelijkheden voor het vervangen van uw gevelbeplating bieden wij ook de mogelijkheid voor speciale coatings. Denk hierbij aan bijvoorbeeld brandwerende coatings. Bij het herstellen van gevelschades en het vervangen hiervan wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige laksystemen.

Stalen en aluminium gevelbeplating herstel door Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel herstelt de meest uiteenlopende schades aan gevelelementen en vliesgevels,  zoals deuken en krassen in zowel unie kleuren als metallic lakken. Normaal gesproken verschilt een fabriek-applicatie nogal met de herstel-applicatie van het aanbrengen van coating. Bouwschadeherstel heeft echter gezamenlijk met de coating fabrikant een herstel lak ontwikkeld die nagenoeg naadloos aansluit bij de door de fabriek aangebrachte coil coat. De herstel methodes van Bouwschadeherstel bestaan o.a. uit:

  • Schadeherstel
  • Kleur verschillen opheffen (ook in metaic lakken)
  • Corrosie herstel
  • Delaminatie herstel
  • Conservering van verouderde lakken
  • Blaasvorming herstel
  • Reiniging

Vrijblijvende offerte gevel herstel

Vanuit Dordrecht werken we in heel Nederland (van Brabant tot aan Groningen) en verder over de grens om gevelschade te herstellen. Meer informatie omtrent schadeherstel aan stalen of aluminium gevelbeplating? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!