Wat is filiforme corrosie? Filiforme corrosie is de meest voorkomende vorm van aantasting bij gecoat aluminium. Het is een zichtbare aantasting van het aluminum en komt voor op plaatsen waar de laklaag of coating van het materiaal dunner is of volledig ontbreekt. Ook bij beschadiging van de lak is het aluminium gevoeliger voor filiforme corrosie.

Filiforme corrosie zorgt voor een zichtbare aantasting. Het heeft een negatieve impact heeft op het uiterlijk en de uitstraling van het aluminium. Om deze reden is het wenselijk om het te herstellen en in de toekomst het ontstaan te voorkomen. Wilt u de corrosie laten herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Filiforme corrosie

Filiforme corrosie herstel door Bouwschadeherstel

De discussie rond het ontstaan van filiforme corrosievorming op aluminiumproducten slaan wij over, de meningen en filosofie verschillen nog al. Bouwschadeherstel heeft wel langdurig onderzoek gedaan naar herstel procedures omtrent filiforme corrosie, gezamenlijk met een aantal grote verffabrikanten hebben wij een herstel systeem samengesteld welke herstel van door corrosie aangetaste aluminium producten mogelijk maakt. Bij deze applicatie behoort echter ook een onderhoudscontract omdat wij de herstel locaties gebruiken om te monitoren, tijdig te kunnen ingrijpen indien zich problemen voordoen als ook preventieve conservering methodes te kunnen testen op herstelde producten.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Heeft u last van filiforme corrosie en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wenst u vrijblijvend advies? Een belletje is voldoende! Ook kunt u ons formulier op de website invullen. Onze specialisten komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug!

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!