Bouwschadeherstel is een innovatieve onderneming op het gebied van schadeherstel in de bouw en actief in heel Nederland en België. Door te sturen op een integrale aanpak en kwaliteit van de uitvoering bieden wij toegevoegde waarde voor onze klanten. Bouwschadeherstel herstelt op innovatieve wijze uiteenlopende projecten voor klanten in de bouw, bouwgerelateerde bedrijven en in de scheepsbouw. Met ruim 20 medewerkers bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Bouwschadeherstel is verreweg de meest gespecialiseerde onderneming waarbij het gaat om oplever management en het herstellen van alle voorkomende lak(schades) aan deuren, kozijnen, relingen, gevelbeplating en overige gecoate materialen op locatie.

Alle service voertuigen van Bouwschadeherstel zijn uitgerust met de meest moderne herstel apparatuur en zijn tevens allen voorzien van verf mengmachines zodat onze monteurs ter plaatse de gewenste kleur kunnen maken. Dit stelt ons in staat om accuraat de meest voorkomende schades te herstellen en onze opdrachtgevers te ontzorgen in het oplevertraject.

De monteurs van Bouwschadeherstel werken volledig digitaal, elke vorm van communicatie tussen opdrachtgever, kantoor en de monteurs op locatie wordt digitaal gecommuniceerd en gerapporteerd. Wij archiveren vervolgens alle belangrijke projectinformatie voor onze opdrachtgevers. Ook opleverformulieren van de klant van onze opdrachtgever worden digitaal gearchiveerd zodat dit nimmer een discussiepunt vormt voor onze klant.

bw1  bw2

Ons team

Bekijk wie de gezichten zijn achter bouwschadeherstel