Als particulier een offerte opvragen?

Ook als particulier kunt u terecht bij Bouwschadeherstel! Bouwschadeherstel heeft veel ervaring in het herstellen van schades bij particulieren. Wist u dat sommige schadegevallen worden vergoed door uw verzekering? Denk aan inbraakschade, aanrijdschade en meer. Wanneer u meer informatie wilt hierover, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Expert voor verzekeraars

Bouwschadeherstel is de expert voor verzekeraars. Wereldwijd verzorgen wij directe dienstverlening voor verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van uiteenlopende schades.

Bouwschadeherstel voert dagelijks werkzaamheden uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren. Via ons service nummer regelt de planning van Bouwschadeherstel alle schadeafhandelingen met de begunstigde.

Vrijblijvende offerte opvragen

Bouwschadeherstel helpt u graag verder. U kunt direct een vrijblijvende offerte opvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.