Heeft uw waardevolle meubelstuk schade opgelopen? Wij bieden professioneel meubel herstel aan om uw geliefde meubels weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in het restaureren en repareren van diverse soorten meubels, van antiek tot moderne meubelstukken. Naast het herstellen van bouwschades kunt u ons ook inzetten voor reiniging. Zo hebben wij ervaring met het reinigen van tapijten, meubels en harde vloeren. 

Krassen, waterschade of deuken worden hersteld

Of uw meubelstuk nu beschadigd is door waterschade, brand, slijtage of een ongeluk, voor het herstellen van meubelschade kunt u bij ons terecht. Meubilair kan snel beschadigd raken. Denk aan krassen, waterschade of deuken. Het is niet altijd nodig om direct nieuw meubilair aan te schaffen, vaak kan de schade nog hersteld worden! Onze diensten omvatten het repareren van krassen, deuken, loszittende gewrichten, het vervangen van bekleding, het opnieuw lakken of schilderen van meubels en nog veel meer. We streven ernaar om uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Kwaliteit en vakmanschap in meubel herstel

Wij begrijpen dat meubelstukken een bepaalde waarde en sentiment kunnen hebben. Ons doel is om de originele schoonheid en functionaliteit van uw meubels te herstellen, met behoud van de authentieke uitstraling. Onze vakmensen zijn bekwaam in het werken met verschillende materialen, zoals hout, stof, leer en metaal. Ze maken gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om de beste resultaten te garanderen.

Prijs aanvragen voor meubel herstel?

Heeft u beschadigde meubels of meubels die toe zijn aan een reinigingsbeurt? Dan kunt u vrijblijvend een prijs bij ons aanvragen! Onze specialisten komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug!

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!