Heeft u schade aan laminaatvloeren of parketvloeren? Wij hebben hier een speciale techniek voor ontwikkeld om kleine schades makkelijk en professioneel te kunnen herstellen. Veelal kunnen schades tot circa 8 centimeter prima plaatselijk bij u hersteld worden. Door de speciale hersteltechniek zijn schades na onze aanpak nagenoeg onzichtbaar. Hierdoor hoeven er niet complete vloeren uit gehaald te worden, waardoor uw woning altijd volledig bewoonbaar blijft. Voor vloer herstellen gaat u naar Bouwschadeherstel!

Bij het herstellen of renoveren van uw vloer is het natuurlijk belangrijk dat dit op juiste professionele wijze gebeurt. Om dit te verzekeren zal Bouwschadeherstel daarom eerst de vloer moeten bekijken om te zien wat de mogelijkheden zijn, die passend zijn voor uw type vloer. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en schuren van houten vloeren. Hiervoor gebruiken wij de beste machines met moderne afzuiging. Uw vloer krijgt meerdere schuurbehandelingen voor het beste resultaat. Hierna wordt deze naar wens afgewerkt met een lak, olie of een hardwax olie.

Door uw vloer een andere lak te geven, kan uw hele interieur weer een andere stijl uitstralen. De gekozen afwerking van uw vloer kan een erg grote invloed hebben op de uitstraling van uw woning. Hierom maken wij graag voor u een proefplankje met de gewenste afwerking zodat u dit thuis op uw gemak kunt bekijken.

Ook voor schade aan natuursteenvloeren, graniet en tegelvloeren is herstel middels spot-repair goed mogelijk door Bouwschadeherstel. Bij iedereen gebeurt het wel eens, dat er iets op uw vloertegel valt en dat er een stukje van afbreekt of dat er een scheurtje in is gekomen. Zelfs verkeerd geboorde gaatjes kunt u  laten repareren. Geen beschadiging is te ingewikkeld of te groot voor de medewerkers van Bouwschadeherstel. Wij kunnen vrijwel elke vloer herstellen.

Voor en na vloer herstel

Vloer reiniging

Naast het herstellen van vloeren, kunnen wij uw vloer ook reinigen. Zowel tapijt als harde vloeren kunnen wij reinigen.

Tapijtreiniging

 • Oppervlaktereiniging. Als eerst zullen we het tapijt stofzuigen en voor sprayen. Vervolgens zullen we het tapijt machinaal reinigen met een roterende borstel/pad. Visueel is dit resultaat hetzelfde als bij een dieptereiniging.
 • Dieptereiniging. Deze methode is intensiever dan de oppervlaktereiniging. Dit omdat het tapijt als het ware wordt uitgespoeld.

De prijs voor het reinigen van tapijt is afhankelijk van de methode, het aantal m2, de locatie waar het uitgevoerd moet worden en de kwaliteit van het tapijt.

Harde vloeren

 • PVC / Rubber.
 • Tegelvloeren.
 • Grindvloeren / gietvloeren / betonvloeren.
 • Linoleum / marmoleum. Hiervoor hebben wij 2 methodes.
  • Renoveren: Oude polymeer verwijderen, hechtingsgereed maken en nieuwe polymeerlagen aanbrengen.
  • Topstrippen: De toplaag goed reinigen, hechtingsgereed maken en nieuwe polymeerlaag aanbrengen
 • Natuursteen. Hiervoor hebben wij 2 methodes.
  • Slijpen (renovatie): De vloer wordt grondig geschuurd. Dit in diverse stappen (van grof naar steeds fijner) totdat deze weer helemaal dicht is.
  • Twistermethode (onderhoud): Het polijsten van minder slechte vloeren, ook in 4 stappen van grof naar fijn.
ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!