HPL staat voor High Pressure Laminate (hoge druk laminaat). Het is opgebouwd uit meerdere lagen die onder zeer hoge druk worden samengeperst (gelamineerd). Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Veel oppervlakken in interieurs zijn voorzien van HPL. De deurtjes van een keuken zijn hiervan een bekend voorbeeld.

Wanneer u te maken heeft met beschadigingen aan uw HPL oppervlakken, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren HPL herstellers staan klaar om uw HPL panelen, gevelbekleding, deuren, of andere HPL constructies weer in optimale staat te brengen. HPL kent vele toepassingen en kan beschadigd raken. Bouwschadeherstel is de specialist op het gebied van HPL Reparatie. Wij zijn Nederlands grootste HPL hersteller en trots dat wij jaarlijks duizenden HPL-deuren mogen herstellen!

Voor en na HPL reparatie

Onze HPL herstellers beschikken over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van HPL reparatie. Of het nu gaat om een beschadigde deur repareren of om grotere schade aan gevelbekleding, we weten precies welke technieken en materialen nodig zijn om de beschadigingen professioneel te herstellen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige reparatie die naadloos aansluit bij het oorspronkelijke HPL oppervlak.

Waarom kiezen voor een professionele HPL hersteller?

Voor het repareren van HPL schades speelt de structuur van de HPL geen rol evenals de toepassing, dit kunnen bijvoorbeeld deuren, tafels of wandplaten zijn. Bouwschadeherstel brengt de beschadigde HPL delen terug in de oorspronkelijke structuur en kleur. Hierbij richten wij ons op kwalitatief hoogwaardige opleveringen.

Bouwschadeherstel heeft ruim 30 compleet ingerichte bussen door Nederland rijden, er is er dus altijd iemand in de buurt. En daar waar snelheid vereist is, daar zetten wij meerdere monteurs tegelijkertijd in. Alles in het belang van een soepele oplevering.

Een bijkomend voordeel is dat onze monteurs u tevens van dienst kunnen zijn bij het herstellen van andere bouwschades zoals: schades aan gevels, aluminium of kunststof kozijnen, glas, inbraakschades en meer.

Vrijblijvende prijs opvragen voor HPL reparatie door Bouwschadeherstel

Heeft u beschadigd HPL? Kies voor de expertise van Bouwschadeherstel.nl en laat uw HPL oppervlakken repareren door ervaren HPL herstellers. Neem vandaag nog contact met ons op. Ook voor meer informatie omtrent HPL Reparatie of een gratis proef kunt u bij ons terecht.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!