Bouwschadeherstel is ook uw partner als het gaat om een kunststof douchebak repareren. Tijdens de bouw kan er veel misgaan en kan ook het sanitair beschadigd raken. Van kleine krassen in de wastafel, tot flinke gaten in de badkuip. Bouwschadeherstel herstelt het voor u! Naast het herstellen van sanitair kunt u voor veel meer reparaties bij ons terecht. Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Kunststof & Acryl sanitair herstellen

Sanitair kan uit meerdere materialen bestaan. Zo kan het zijn dat u een kunststof douchebak heeft laten vallen of er is zwaar gereedschap tegenaan gegaan. Geen probleem voor Bouwschadeherstel! Wij repareren alle sanitair. We begrijpen dat iedere materiaalsoort uniek is en een eigen reparatieoplossing nodig heeft. Daarom werken wij met oog voor detail.

Naast kunststof sanitair kan het ook zijn dat het om een acryl douchebak gaat. Acryl douchebakken komen vooral voor in woningen. Het zijn kunststof bakken die aan de achterzijde zijn versterkt met polyester en glasvezel. Dit materiaal gebruik komt ook vaak voor bij douchebakken en baden. Deze douchebakken en baden zijn relatief duurzaam, maar wel gevoelig voor krassen en beschadigingen. Vooral als er harde voorwerpen in vallen is dit materiaal erg kwetsbaar. Bijvoorbeeld tijdens het verhuizen, verplaatsen of installeren van sanitair in de bouw. Bouwschadeherstel staat ook dan direct voor u klaar!

Diensten Bouwschadeherstel

Naast het repareren van sanitair kunt u bij ons terecht voor veel meer bouwschades. Wij zijn een innovatieve onderneming op het gebied van schadeherstel in de bouw en actief in heel Nederland en België. Bouwschadeherstel is verreweg de meest gespecialiseerde onderneming. Bij ons gaat het om oplever management en het herstellen van alle voorkomende schades. Ook op locatie.

De herstel diensten van Bouwschadeherstel zijn onder andere:

  • Gevels
  • Glas
  • Kozijnen
  • Vloeren
  • Sanitair
  • Keukens
  • Meubels
  • Inbraakschades

Contact kunststof douchebak repareren

Wilt u meer weten over bouwschadeherstel? Of wilt u direct een aanvraag indienen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen kunt u ons ook telefonische bereiken. Bel dan naar  (0492) 32 44 34 of stuur een e-mail naar info@bouwschadeherstel.nl .