Project omschrijving

Bouwschadeherstel herstelpartner van bouwend Nederland

Het is al weer ruim 8 jaar geleden dat GSN International Bouwschadeherstel  overnam. Tezamen met het personeel wat binnen Bouwschadeherstel  werkzaam was hebben wij dit bedrijf verder uit laten groeien tot Nederlands grootste hersteller voor de bouw.

Innovatief

Na de overname van Bouwschadeherstel  zijn er een groot aantal innovaties doorgevoerd welke een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de kwaliteit en snelheid waarmee schades worden hersteld. De belangrijkste innovatie is het herstellen van geanodiseerd aluminium, kleurstelling van het product is hierbij van ondergeschikt belang, de innovatie is tot stand gekomen in samenwerking met fabrikanten en is verder doorontwikkeld in onze eigen kleurmakerij. Sinds de overname hebben wij ons ons in rap tempo opgewerkt tot een professionele partij welke reeds vele spraakmakende projecten in Nederland en daarbuiten voltooid. Spraakmakende projecten als het Erasmus ziekenhuis waar wij reeds vijf jaar werkzaam zijn, als we dan toch in het rijtje ziekenhuizen zitten hebben wij de laatste 10 jaar vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen wel behandeld, thans werkt Bouwschadeherstel in het Haga ziekenhuis. maar ook heeft Bouwschadeherstel het gehele project van het nieuwe International Strafhof mogen begeleiden tijdens de oplevering van dit prestigieuze project in Den Haag. maar we deden meer, Politie bureaus, Universiteiten, winkelcentra, scholen en appartementen complexen.

Bouwschadelijn

Ook zijn wij als gespecialiseerde onderneming sinds 2017 aangesloten bij het service netwerk van de Bouwschadelijn, een service organisatie voor de bouw waar alleen gecertificeerde bedrijven na een strenge selectie mogen toetreden, en daar zijn wij trots op.

Bouwschadeherstel herstelpartner van bouwend Nederland

Bouwschadeherstel is met trots uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van schadeherstel. Bouwschadeherstel beschikt over een eigen kleurmakerij welke buiten kleur ook nieuwe technieken ontwikkeld welke Bouwschadeherstel in staat stelt om geanodiseerde kleuren te kunnen  reproduceren, maar ook ontwikkelde Bouwschadeherstel producten om Filiforme corrosie te herstellen, werden alle bussen van Bouwschadeherstel voorzien van nieuwe mengmachines zodat alle monteurs op locatie de juiste kleuren kunnen maken.

Team player

Bouwschadeherstel stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze monteurs zo ook aan de interne communicatie op de bouw en het vervullen van de wensen van onze klanten, dit maakt onze monteurs tot een team player binnen elke bouw. En daar waar andere bedrijven stoppen, gaan wij juist nog  door en streven onze monteurs dagelijks naar perfectie, alleen op deze manier maken wij het verschil.

Mocht u vragen hebben of wil u weten hoe wij u ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn bij opleveringen, bel gerust of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl

Met vriendelijke groet

Sales Bouwschadeherstel