Bouwschadeherstel naar rampgebied Turkije

De recente gebeurtenissen in Turkije, de ramp die zich daar heeft afgespeeld heeft ons gegrepen.

Na het zien van de verschrikkelijke beelden heeft een medewerker van ons toestemming gevraagd om af te mogen reizen naar Turkije om hulp te gaan bieden.

Bouwschadeherstel naar rampgebied Turkije

Er is direct over gegaan tot het nemen van actie. Die zelfde middag zijn er medewerkers van Bouwschadeherstel naar het Consulaat gereden om toestemming formulieren en overige documenten te regelen. Aan de andere kant is er in No TIME gezorgd voor winter kleding, medicijnen, Generators, schoenen, slaapzakken en dekens.

Ook hebben de medewerkers van Bouwschadeherstel de beschikking over geld om dit aan de getroffen bevolking te geven, of op locatie nog extra noodzakelijke spullen te verzorgen.

De zelfde avond is de overvolle service wagen van Bouwschadeherstel vertrokken richting het rampgebied, een rit van 41 uur.

Buiten het uitdelen van de genoemde spullen zullen onze medewerkers trachten een steentje bij te dragen aan de hulp welke zij daar nodig hebben,

Ondanks het verschrikkelijke leed wat de bevolking daar heeft, proberen wij met onze actie enigszins wat verlichting te bieden.

Mocht u zich ook willen inzetten en uw steentje bij dragen, doneert u dan alstublieft op Giro 555 

HELP SLACHTOFFERS AARDBEVING

Dank !

Team Bouwschadeherstel