Bouwschadeherstel herstelt kozijnen door heel Nederland. Dit doen wij zowel bij particulieren als bij zakelijke klanten. Onlangs hadden we een klant met prachtige zwarte kozijnen. Helaas zaten er beschadigingen op deze kozijnen. De monteurs van Bouwschadeherstel hebben de kozijnen en een deur weer een nieuw leven in geblazen.

De monteurs hebben onder andere krassen en deuken weggewerkt. Op sommige plekken waren de kozijnen verkleurd. Dit kan nu eenmaal gebeuren in de loop der tijd doordat de zon erop schijnt. Het kan ook voorkomen dat er aanslag op de kozijnen zit. Ook daarvoor kunt u Bouwschadeherstel inschakelen. Dit keer was dat gelukkig niet het geval. De monteurs hebben als eerst de kozijnen opgeschuurd. Zo is er weer plaats voor een nieuwe fabriekscoating. Deze coating zorgt ervoor dat aluminium en kunststof kozijnen weer jaren meegaan!

Dit bedrijf heeft er goed aan gedaan om de kozijnen te herstellen in plaats van te vervangen. Het vervangen van kozijnen kan namelijk hoog in de kosten oplopen. Door kozijnen te herstellen en te voorzien van een nieuwe coating gaan deze weer jaren mee.

Bouwschadeherstel voert door heel Nederland werkzaamheden uit aan kantoren, winkelcentra, scholen, en woonhuizen. Na de bevestiging van de opdracht nemen wij voor onze opdrachtgever alle zorgen uit handen.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bent u geïnteresseerd in kozijn herstel of wenst u vrijblijvend advies? Een belletje is voldoende! Ook kunt u ons formulier op de website invullen. Onze specialisten komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug!