HPL staat voor High Pressure Laminate (hoge druk laminaat). Het is opgebouwd uit meerdere lagen die onder zeer hoge druk worden samengeperst (gelamineerd). Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat.

Ook HPL kan beschadigd raken. Bouwschadeherstel is de specialist op het gebied van HPL Reparatie. Wij zijn Nederlands grootste HPL hersteller en trots dat wij jaarlijks duizenden HPL-deuren mogen herstellen!

     

HPL reparaties door Bouwschadeherstel

Bij HPL reparaties speelt de structuur van de HPL geen rol evenals de toepassing, dit kunnen bijvoorbeeld deuren, tafels of wandplaten zijn. Bouwschadeherstel brengt de beschadigde HPL delen terug in haar oorspronkelijke structuur en kleur. Hierbij richten wij ons op kwalitatief hoogwaardige opleveringen.

Bouwschadeherstel heeft ruim 30 compleet ingerichte bussen door Nederland rijden, er is er dus altijd iemand in de buurt. En daar waar  snelheid vereist is, daar zetten wij meerdere monteurs tegelijkertijd in. Alles in het belang van een soepele oplevering.

Een bijkomend voordeel is dat onze monteurs u tevens van dienst kunnen zijn bij het herstellen van andere bouwschades zoals: schades aan gevels, aluminium of kunststof kozijnen en deuren, inbraakschades en meer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie omtrent HPL Reparatie, neem dan contact met ons op voor het maken van een gratis proef!