Schades aan glas (zoals krassen) komen helaas veel voor tijdens het bouwproces. Het vernieuwen van deze beglazing is een dure aangelegenheid, de service Glasherstel Bouwschadeherstel maakt het herstel van veel glasschades mogelijk wat veel geld bespaard!

De goed opgeleide monteurs van Glasherstel Bouwschadeherstel werken met de meest moderne apparatuur. Daarnaast zijn onze monteurs specialist op het gebied van oplever management, zij kunnen de oplevering als geen ander tot een succes te maken. Wij verzekeren onze opdrachtgevers van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Het grote voordeel voor onze opdrachtgevers is dat de monteurs u tevens van dienst kunnen zijn bij het herstellen van andere bouwschades zoals: schades aan aluminium kozijnen, aluminium deuren, schade aan relingen, schades aan HPL materialen en meer.

De dienstverlening van Bouwschadeherstel richt zich op kwalitatieve hoogwaardige opleveringen.

Bouwschadeherstel heeft ruim 30 compleet ingerichte bussen door Nederland rijden, er is er dus altijd iemand in de buurt. En daar waar  snelheid vereist is, daar zetten wij meerdere monteurs tegelijkertijd in. Alles in het belang van een soepele oplevering.

Wilt u meer informatie over hoe wij ook u van dienst kunnen zijn? Neem even contact met ons op via de telefoon: 06-20202020, of stuur een e-mail naar: info@bouwschadeherstel.nl

Team Bouwschadeherstel.

.