Bouwschadeherstel heeft weer een nieuwe opdracht gekregen! Onze specialisten mogen aan de slag bij STATE Amsterdam. Dit is een woontoren van 70 meter hoog en 22 verdiepingen. De woontoren krijgt 262 huurappartementen vanaf 48m² en op de bovenste verdiepingen worden 43 appartementen te koop aangeboden. Bouwschadeherstel wordt ingezet voor het herstellen van de schades die zijn opgelopen tijdens de bouw van het pand. 

STATE Amsterdam | Lindenhoeveweg

STATE Amsterdam is geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Vanaf de tiende verdieping heb je een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.

STATE Amsterdam staat in het nieuwe stukje stad van Amsterdam: Amstelkwartier. Het Amstelkwartier is een nieuw stuk stad, direct aan de Amstel. Met uiteindelijk zo’n 4.000 woningen, hippe bars, fijne winkels, goede scholen, volop (water)sportvoorzieningen, fraaie parken, een drijvend zwembad en een luxe jachthaven wordt het echt een nieuwe hotspot in Amsterdam.

Werkzaamheden Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is ingeschakeld voor het herstellen van schades die tijdens de bouw zijn opgelopen. We gaan hier aan de slag met het herstellen de beschadigde kozijnen, zodat deze er weer als nieuw uitzien en jaren meekunnen. 

Meer weten hierover? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen!