Het voormalige V&D pand in Hoog Catharijne in Utrecht wordt verbouwd. Dit was nodig na het faillissement van de V&D en voor de herontwikkeling van het winkelcentrum. Na de verbouwing komt o.a. kledingwinkel Primark in dit pand te zitten. Bouwschadeherstel wordt ingezet voor het herstellen van de schades die zijn opgelopen tijdens de bouw van het pand. 

Primark Utrecht | Rijnkade 5

Aan de Rijnkade in Utrecht ligt het pand uit de jaren ’70. Het gebouw van zo’n 34.000 m2 is bijna in zijn geheel opgenomen in het winkelcentrum Hoog Catharijne. Naast kledingwinkel Primark komen ook warenhuis Hudson’s Bay en supermarkt Jumbo, inclusief La Place in het pand te zitten. 

Het wordt de op één na grootste Primark van Nederland, met een oppervlakte van 6336 vierkante meter, 72 paskamers en 53 kassa’s. Dit verdeelt over vier verdiepingen. In de winkel worden dames-, heren- en kinderkleding verkocht, net als beautyproducten en huisdecoratieartikelen.

Werkzaamheden Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is ingeschakeld voor het herstellen van schades die tijdens de bouw zijn opgelopen. We gaan hier aan de slag met het herstellen van HPL deuren. Wij brengen de beschadigde HPL deuren terug in de oorspronkelijke structuur en kleur, zodat deze er als nieuw uitzien. 

Meer weten hierover? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen!