Unilever heeft op de campus van de Universiteit van Wageningen een nieuw kantoor laten bouwen, namelijk het Global Foods Innovation Center. Dit is een nieuwe state of the art faciliteit voor gezondere en duurzame voedingsinnovaties. Het pand met hoge BREEAM-ambities sluit aan op de circulaire economie. Naar verwachting kan het pand medio 2019 in gebruik worden genomen. Bouwschadeherstel heeft een nieuw project! Onze specialisten gaan aan de slag bij het nieuwe kantoor van Unilever in Wageningen. Hier worden we ingezet voor het herstellen van de schades die zijn opgelopen tijdens de bouw.

Unilever | Global Foods Innovation Centre

“Het Global Foods Innovation Centre van 18.000 m2 bestaat uit een Pilot Plant, een Food & Customer Experience en twee verdiepingen met kantoren en laboratoria. In de Pilot Plant, een mini-fabriek, vindt de proefproductie van nieuwe producten in beperkte volumes plaats. Deze Pilot Plant is verbonden met de Food & Customer Experience, waar in diverse testkeukens dagelijks geëxperimenteerd wordt met innovatieve ingrediënten en recepten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Medewerkers, experts, studenten en consumenten kunnen hier of in de concept store kennismaken met deze innovaties en hun bevindingen delen. Onder het gehele pand is een parkeergarage gesitueerd die voor zowel de medewerkers van Unilever als voor de Universiteit van Wageningen toegankelijk is.

De transparante vormgeving en de strategische ligging van het gebouw op de campus zorgen voor optimale interactie tussen Unilever en de externe partijen binnen het Foods Ecosystem in Wageningen. Onderzoekers en studenten van de Wageningen Universiteit (WUR), startups, kenniscentra en consumenten komen hier samen om op duurzame wijze te werken aan innovaties in de voedingsmiddelenindustrie.”

Bron: DWA

Werkzaamheden Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is ingeschakeld voor het herstellen van schades die tijdens de bouw zijn opgelopen. We gaan de schades hier herstellen met een speciale coating, namelijk een foodsave coating. Dit is een speciale coating voor de voedingsindustrie en behoort tot onze specialiteiten.

Meer weten hierover? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen!