Het grote kantoorpand aan de Oostduinlaan 75 in het Benoordenhout (Den Haag) wordt verbouwd tot een appartementencomplex met luxe woningen. ZÜBLIN Nederland B.V. bouwt het oude Shell Hoofdkantoor om tot een woongebouw volgens de hoogste duurzaamheidseisen. Het complex heeft 146 vrije sector huurappartementen en 75 koopappartementen inclusief 9 penthouses. Bouwschadeherstel is ingeschakeld voor het herstellen van schades die zijn opgelopen aan de kozijnen, glaslatten, deuren, puien en balkons.

Park Hoog Oostduin

De stad Den Haag groeit nog steeds mede dankzij de vestiging van vele internationale instellingen. Daarom heeft de stad behoefte aan nieuwe woningen, ook voor de midden- en hogere inkomens. Het grote kantoorpand aan de Oostduinlaan 75 wordt daarom verbouwd tot een appartementencomplex met bijna 250 luxe woningen.

“Het complex krijgt 146 vrije sector huurappartementen en 75 koopappartementen inclusief 9 penthouses. De huurappartementen worden tussen de 70 en 119 vierkante meters groot en de koopappartementen variëren van 90 tot 255 vierkante meters. De gemeente stelt onder andere als randvoorwaarde dat het laagbouwdeel wordt losgekoppeld van de hoge toren waardoor er beter zicht op het achtergelegen landgoed ontstaat. De nieuwbouw mag niet boven de bomen uitkomen. Parkeren kan voortaan onder de grond en het huidige parkeerterrein wordt bij het park getrokken.

De appartementen zijn bedoeld voor hoger opgeleiden, waaronder expats, die een luxe appartement vlak bij het centrum van de stad zoeken. Ook zijn ze interessant voor bijvoorbeeld (zelfstandige) senioren die al in Haagse Hout wonen en die vanuit hun woning met tuin willen verhuizen naar een gelijkvloers appartement.”

Werkzaamheden Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel mag een steentje bijdragen bij de oplevering van appartementen. Onze specialisten houden zich ons o.a. bezig met:

  • Het herstellen van de deuren;
  • Het herstellen van kozijnen;
  • Het herstellen van de balkons.