HPL reparatie Bouwschadeherstel

De specialisten van Bouwschadeherstel dragen hun steentje bij tijdens de transformatie van het gebouw aan de Laan van Meerdervoort te Den Haag.

Het betreft een gebouw wat voorheen dienst deed als kantoorgebouw en nu wordt getransformeerd naar 85 woningen.

Informatie omtrent de transformatie:

Syntrus Achmea Real Estate & Finance  transformeert het voormalige kantoorgebouw van de Arabian-American Oil Company aan de Laan van Meerdervoort 55 in Den Haag naar 85 moderne, gasloze appartementen. Het ontwerp is van KOW uit Den Haag. 

In het vernieuwde gebouw komt een grote diversiteit aan moderne woningen in een karakteristiek jasje, van appartementen tot maisonnettes en penthouses. De woningen hebben een oppervlakte van circa 55 m2 tot 115 m2.  Aan de voor- en achtergevel zijn balkons aangebracht, waardoor de woningen beschikken over een buitenruimte.

In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontwierp architect J.W. Janzen in opdracht van de Arabian-American Oil Company het kantoorgebouw. Bij de transformatie blijven veel unieke details intact, zoals de marmeren trap en de glazen liftkooi. Alle 85 gasloze woningen worden aangesloten op stadsverwarming, zijn voorzien van vloerverwarming en een warmteterugwinningsysteem.

Bouwschadeherstel is trots dat wij ook in dit project bij kunnen dragen aan een probleemloze oplevering.

De specialisten van bouwschadeherstel kunt raadplegen voor schades als:

  • HPL reparatie
  • Kozijnherstel (aluminium en kunststof)
  • Gevelschades aan staal en aluminium
  • Geanodiseerd herstel
  • herstel aan stalen relingen
  • liftdeuren polijsten

Kortom, alles waar een coating op zit en beschadigd is, herstellen de specialisten van Bouwschadeherstel naar volle tevredenheid.

Heeft u vragen, stuur even een mail naar info@bouwschadeherstel.nl