Strandhotel Cadzand.

Hoe mooi is het als bedrijf om je steentje bij te mogen dragen aan een prestigieus bouwproject. Bouwschadeherstel toont ook op dit project met trots haar specialisme als bijdrage tot het kwalitatief op kunnen leveren van diverse onderdelen van dit project.

Tijdens deelopleveringen herstellen de monteurs van Bouwschadeherstel elementen als, kozijnen, onderdorpels ect.

Wat schrijft de bouwer over dit project.

Allereerst wordt een stuk van de duinen afgegraven om een vlak werkterrein te creëren. Daarna zal door middel van een palenwand de bouwkuip gemaakt worden en kan het ontgraven van de parkeergarage beginnen. Uiteindelijk zal er tot 7 meter onder maaiveld ontgraven worden. Het laatste stuk van de ontgraving zal gebeuren middels een zandzuiger, daar dit onder het grondwater zal plaatsvinden. Voordat de bouwkuip droog gepompt kan worden zal er een vloer van een meter dik onderwaterbeton worden gestort. Het maken van de bouwkuip doen we samen met onze partners Fundex en KWS.

Na het leegpompen kan de bouw van de parkeergarage starten. Het bouwen van de parkeergarage doen we met onze partner Van Hattum en Blankevoort.

Zodra de kelder gereed is zullen we starten met de bovenbouw. Het nieuwe appartementencomplex telt straks 7 bouwlagen met een toren van 11 bouwlagen

Mocht u ook gebruik willen maken van onze expertise, ons team staat graag voor u klaar.

Team Bouwschadeherstel

06-20202020