NATO Complex Den Haag Bouwschadeherstel

Ook op het Nato Complex in Den Haag treed Bouwschadeherstel op als betrokken partner tijdens de opleverfase.

Het Rijksvastgoedbedrijf is thans bezig met het  NATO-complex aan de Oude Waalsdorperweg in Den Haag uitbreiden en renoveren. Het verouderde gebouw krijgt een extra etage en er komt een stuk aan de voorkant bij. Ook wordt het terrein groter en komen er meer parkeerplaatsen.

NATO Den Complex Haag Bouwschadeherstel
Achtergrond
In het gebouw is het Communications and Information Agency (NCIA) gevestigd. NCIA is de ICT-organisatie van de NATO. NCIA heeft Den Haag gekozen als locatie voor ICT-ontwikkeling en ICT-dienstverlening. NCIA heeft 30 vestigingen over de hele wereld, met in totaal ongeveer 3.000 medewerkers en 3 hoofdvestigingen: Brussel, Mons en Den Haag.
Bij NCIA in Den Haag werken 500 mensen.  Het gebouw aan de Oude Waalsdorperweg is nu al te klein en bovendien zwaar verouderd. Door een reorganisatie binnen NCIA groeit het aantal medewerkers de komende jaren. Het nieuwe gebouw in Den Haag krijgt ongeveer 740 werkplekken.
Stand van zaken
De bouw is in mei 2017 gestart. De opdracht voor de uitbreiding en renovatie van het hoofdgebouw wordt uitgevoerd door een bouwcombinatie. De uitbreiding is klaar in mei 2018, de renovatie van het bestaande hoofdgebouw wordt eind 2019 afgerond.

(bron Rijksvastgoedbedrijf)

NATO Den Complex Haag Bouwschadeherstel

Ook op dit Nato Complex hebben wij naar alle tevredenheid van onze opdrachtgever zorg gedragen voor een zorgeloze oplevering van o.a. de kozijnen in het complex.

Bouwschadeherstel stelt zich op als meedenkend betrokken partner, door deze opstelling en kwalitatief invulling te geven aan de wensen van onze opdrachtgevers is het onze missie om deze geheel te ont,-zorgen in het oplever traject.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat ook wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs, mailen kan ook naar info@bouwschadeherstel.nl

Team Bouwschadeherstel