Oplevering Post NL Apeldoorn Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is als betrokken partner werkzaam bij de oplevering van de gevels bij de nieuwbouw  van het pand Post NL in Apeldoorn.

De Nieuwbouw

Oplevering Post NL Apeldoorn Bouwschadeherstel

PostNL gaat in Apeldoorn een groot sorteer- en distributiecentrum voor pakketten in gebruik nemen. Het distributie centrum wordt gebouwd op het Fizzionparc; het bedrijventerrein langs de Oude Apeldoornseweg.

Het aantal bezorgingen van pakketten blijft flink toenemen in Nederland doordat steeds meer goederen via internet worden gekocht, en PostNL profiteert daar van mee. Het bedrijf ,,ervaart een grote groei”, zegt woordvoerder Hanne Kluck. Het werkt daarom al langere tijd aan uitbreiding van het aantal pakkettensorteercentra in Nederland. In september nam de post- en pakkettenbezorger in Nieuwegein het negentiende centrum in Nederland in gebruik: met 9.400 vierkante meter het grootste van PostNL. In de aanvraag voor een omgevingsvergunning die nodig is voor de bouw in Apeldoorn, wordt ingezet op 7075 vierkante meter bruto vloeroppervlak.

Busjes

Oplevering Post NL Apeldoorn Bouwschadeherstel

Het ontwerp van het centrum is al voorgelegd aan de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstandscommissie) van de gemeente Apeldoorn. Tijdens die bespreking is gemeld dat de vrachtwagens en busjes van PostNL het terrein op- en af rijden via de Oude Apeldoornseweg. De woordvoering van het bedrijf zegt nog niet te kunnen aangeven om hoeveel vervoersbewegingen het per dag gaat. Evenmin hoeveel pakketten er worden afgehandeld, en hoeveel banen er mee gemoeid zijn.

Bouwschadeherstel

Oplevering Post NL Apeldoorn Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is belast met de oplevering van de gevels van het gebouw, gezamenlijk met de collages van Gevelschade Nederland zijn de monteurs druk in de weer om alle gevels in excellente staat op te leveren.

Voor wat betreft de werkzaamheden van Bouwschadeherstel, deze variëren van het herstellen van stalen gevels, het herstellen van schades aan kozijnen, geanodiseerd of voorzien van een coating, Bouwschadeherstel levert elke fabrieks- coating. Voor het interieur is Bouwschadeherstel uw partner bij het herstellen van schades aan HPL deuren en ander soort coating schades.

Mocht u meer informatie wensen over onze werkzaamheden en hoe wij ook u van dienst kunnen zijn, stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl

Bouwschadeherstel Team.