Oplevering Amstel Tower Bouwschadeherstel

Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de oplevering van de Amstel Tower in Amsterdam.

Het betreft de oplevering van een 32 verdiepingen tellend uniek gebouw, Bouwschadeherstel verzorgt tijdens deze oplevering diverse disciplines met als doel dat onze opdrachtgever naar volle tevredenheid zijn werkzaamheden op kan leveren.

wij doen wat u beloofd!

Onder het motto, wij doen wat u beloofd verzorgt Bouwschadeherstel als grootste bouwschadehersteller van Nederland alle soorten oplever schades, of het nu gaat om schades welke ontstaan tijdens uw werkzaamheden aan gevelbeplating, aan uw kozijnen of aan HPL deuren, de monteurs van Bouwschadeherstel herstellen alle schades welke bestaan uit gecoate materialen.

Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met de Bouwschadelijn op 06-20 20 20 20.

Groet,
Bouwschadeherstel team