Renovatie van der Valk Haarlem Bouwschadeherstel

Ook tijdens de renovatie van het hotel complex van, van der Valk in Haarlem speelde Bouwschadeherstel een belangrijke rol tijdens de oplevering.

Zo was op dit complex Bouwschadeherstel verantwoordelijk voor het herstel aan HPL deuren. Voor de monteurs van Bouwschadeherstel is het type HPL (Unie of houtstructuur) niet van belang.

In de compleet uitgeruste bussen van de monteurs is het mogelijk vrijwel elke vorm van schade te herstellen, onze monteurs beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om schades nagenoeg onzichtbaar te herstellen.

Ook op dit project is gekozen voor het samenwerken met Bouwschadeherstel vanwege het feit dat onze monteurs schades kunnen herstellen aan uiteenlopende materialen, aluminium, kunststof, ijzeren of aluminium relingen, maar ook krasherstel aan liftdeuren behoord tot de techniek van Bouwschadeherstel.

Voor wat betreft het herstellen van HPL materialen behoren hiertoe ook buiten deuren ook meubels als kasten, bedden, balies.

Mocht u meer informatie willen omtrent het herstellen van schades, neem vrijblijvend contact op met onze afdeling sales, of stuur een mail info@bouwschadeherstel.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Bouwchadeherstel