Bouwschadeherstel Olympic Plaza Amsterdam

Ook bij de Renovatie / herontwikkeling van een bestaand kantoorpand uit de jaren ’90 van circa 7.000m2 BVO. Na renovatie/herontwikkeling zal het gebouw circa 12.434m2 BVO worden (exclusief parkeerkelder) speelt Bouwschadeherstel een actieve rol. Hiertoe wordt er een geheel nieuwe gevel geplaatst, worden de installatie (nagenoeg) in zijn geheel vervangen en komt er een optopping op en een aanbouw aan. Nieuwe functie is multi-tenant kantoorgebouw.

EDGE Olympic is officieel aangekondigd door EDGE Technologies als de eerste van een nieuwe generatie slimme gebouwen. Met deze herontwikkeling wil het nieuwe bedrijf van OVG Real Estate een inspirerend en technologisch geavanceerd voorbeeld geven aan de rest van de wereld. EDGE Olympic, voorheen bekend als Olympic Plaza, is gelegen aan de Amsterdamse Zuidas, nabij het Olympisch Stadion.  

Dankzij de geavanceerde technologie in EDGE Olympic wordt een omgeving gecreëerd waarin gebruikers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren. Zowel werknemers als bezoekers zullen merken dat dit kantoorgebouw allesbehalve traditioneel is, of zij nu een paar minuten blijven of langer. Elke fase van het bouwproject is gericht op de gebruikers en hun individuele behoeften. Het resultaat is een inspirerende omgeving met een breed scala aan flexibele werkruimten die geschikt zijn voor alle werkvormen.

Duurzaamheid
EDGE Olympic volgt een nieuwe duurzaamheidsstrategie om de voordelen voor mens en milieu te maximaliseren. Het streven is dat dit een van de eerste gebouwen in Nederland wordt met een WELL Gold-certificering, waar het laatste onderzoek en de nieuwste technische innovaties op het gebied van gezondheid en welzijn samenkomen. Daarnaast is EDGE Olympic ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. In plaats van het oorspronkelijke gebouw te slopen, werd gekozen voor een herontwikkeling; materialen werden hergebruikt en circulaire producten en systemen geïntroduceerd. Het oude natuursteen dient nu bijvoorbeeld als vloer op de begane grond en het bovenste deel van EDGE Olympic is gebouwd met behulp van een demontabele houten constructie en een gecertificeerde Cradle-to-Cradle-gevel. Het is de ambitie om van EDGE Olympic nog in 2018 een energieneutraal gebouw te maken.

Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel hersteld tijdens het bouwproces en de oplevering van het gebouw een belangrijke rol daar waar get gaat om het gebouw tot in de puntjes op te kunnen leveren. Tijdens het bouwproces is gebleken dat het vrijwel onmogelijk is om schadevrij te werken. Schades aan kozijnen, balustrades, deuren, deze schades welke kunnen bestaan uit oppervlak schades aan de coating, maar ook deuken herstellen wij in het werk.

Bent u benieuwd wat wij op uw project kunnen betekenen, neem even contact op met onze afdeling sales, deze staan graag voor u klaar. info@bouwschadeherstel.nl

Team Bouwschadeherstel.