Ben jij iemand die gemakkelijk klanten belt? Zie je het als een uitdaging om ook op klantbezoek te gaan en ben jij daarnaast iemand die beschikt over een commerciële drive? Lees dan gauw verder!

Wij zijn per direct opzoek naar een junior accountmanager voor lange tijd! In deze functie kom je fulltime te werken en je standplaats is Dordrecht. Wij zijn specialist in kozijn- en gevelherstel bij bedrijven waarvan het merendeel in Nederland actief is. Bij ons op kantoor werken 15 personen en zijn een informele en groeiende organisatie. De week beginnen wij op maandag met een werkoverleg met bekijken gezamenlijk het plan van de week, waarna wij meteen over kunnen gaan tot actie!

De functie:

Je benadert zowel telefonisch bestaande als prospectieve klanten, maakt afspraken, werkt offertes uit en volgt deze op. Vervolgens moet alles uiteraard ook goed worden vastgelegd. Dit doe je met behulp van het CRM systeem. Nadat je een opdracht hebt binnengehaald en deze is uitgevoerd bel je de klant na afloop ook weer op voor het uitvoeren van after sales.

Als junior accountmanager zit je 50% van de tijd op kantoor en ben je de andere 50% buiten de deur bij klanten, in zowel Nederland, België als Duitsland.

Onze ideale kandidaat:

Wat wij voor deze functie belangrijk vinden is dat je leergierig, gedreven, communicatief en commercieel bent ingesteld. Jarenlange ervaring heb je dus echt niet nodig (1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie zou mooi meegenomen zijn). Wij stellen een HBO diploma wel als eis en het zou fijn zijn als je deze hebt afgerond in een commerciële richting. Naast Nederland ben je af en toe ook actief in Belgische en Duitse markt. De Engelse taal moet je goed beheersen in woord en geschrift, Duits zou een pré zijn. Je moet ook goed zelfstandig kunnen werken en het niet erg vinden om binnen een mannencultuur aan de slag te gaan.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in deze functie fulltime te werken. Je krijgt eerst een contract van een half jaar en daarna zou het gelijk een contract zijn voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast krijg je ook een auto van de zaak, een telefoon, een laptop en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Nog een leuke bijkomstigheid: als je op kantoor bent, dan wordt er voor de lunch gezorgd!

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je daarnaast ook nog aan de gestelde functie eisen? Reageer dan vandaag nog door je CV en motivatie te sturen naar info@bouwschadeherstel.nl t.n.v. Elmer de Munter.