Bouwschadeherstel is marktleider op het gebied van schadeherstel in de Bouw.

Wij zijn dringend op zoek naar leerling autospuiters en een eerste autospuiter. De basis voor expert  bouwschadehersteller is dat je goed kunt spuiten, kleur maken en lichte schades kunt uitdeuken.

Ben jij een enthousiast, heb je zin in een nieuwe uitdaging, ben je in het bezit van een rijbewijs B en vind je het een uitdaging om in heel Nederland en soms ook daarbuiten schades op de bouw te herstellen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bouwschadeherstel is lands grootste expert op het gebied van schadeherstel  aan kozijnen, deuren, gevelbeplating, en vliesgevels. Bij het herstellen van deze schades kun je denken aan het herstellen van deukjes, krasjes kleurverschil.

Gezocht 1e autospuiter Bouwschadeherstel

Als eerste autospuiter binnen Bouwschadeherstel werk je zelfstandig door heel Nederland. Buiten het feit dat jij op de bouw de vertegenwoordiger bent van ons bedrijf, herstel je alle schades op locatie, je hebt een volledig ingerichte bus tot je beschikking, op de bouwlocatie ben je in staat om schades geheel zelfstandig de schade dusdanig te herstellen dat deze herstelling voor de klant nauwelijks of niet meer waarneembaar is. Dit wil dus zeggen dat je jouw basis kleur op locatie tot  de gewenste kleur kan mengen.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan, en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, neem even contact op met ons kantoor of stuur een mail met je cv naar  info@bouwschadeherstel.nl