Bouwschadeherstel member Bouwschadelijn

  Bouwschadeherstel member Bouwschadelijn

Bouwschadeherstel Member Bouwschadelijn 06-20202020

Bouwschadeherstel is aangesloten bij het dealer netwerk van Bouwschadelijn 06-20202020.

Bouwschadelijn 06-20202020 is de wegenwacht in geval van Bouwschades voor heel Bouwend Nederland. doorslaggevend voor Bouwschadeherstel om zich aan te sluiten bij het dealer netwerk van Bouwschadelijn was de strenge intreding criteria welke de bouwschadelijn hanteer aan deelname.

Alvorens een bedrijf wordt toegelaten als member van Bouwschadelijn volgen veel introductie gesprekken. Bouwschadelijn bezoekt de directie en bezoekt vijf referentie projecten, controleren zij de financiële goedheid van het bedrijf. V

Bouwschadeherstel member Bouwschadelijn

erder dient elke member VCA gecertificeerd te zijn, als ook de medewerkers en beoordeeld men onder andere ook het wagenpark van elk bedrijf alsmede de algemene en garantie voorwaarden.

Doelstelling van Bouwschadelijn 06-20202020 is het opbouwen van een landelijk netwerk van uitsluitend gekwalificeerde schadeherstelbedrijven, welke elkaar in elke regio kunnen versterken en accuraat kunnen inspelen op de schadeherstel vraag van Bouwend Nederland.

De intreding criteria alsmede de uitbreiding van de aan te bieden diensten heeft de directie van Bouwschadeherstel doen besluiten deel te nemen en zich aan te sluiten bij de Bouwschadelijn 06-20202020.

Bouwschadeherstel profiteert tevens van de landelijke sales en marketing- activiteitenplan waardoor wij van mening zijn dat dit in combinatie van de uitbreiding van onze diensten portefeuille een positieve invloed zal hebben op de resultaten van ons bedrijf.

Diensten van Bouwschadelijn zijn o.a.:

KOZIJNHERSTEL

VLIESGEVEL HERSTEL

GEVELSCHADE HERSTEL

GLAS KRAS HERSTEL

COMPOSIET GEVELSCHADEHERSTEL

FILIFORME CORROSIE HERSTEL

HPL REPARATIES

OVERSPUITEN VAN KOZIJNEN

OVERSPUITEN VAN STALEN EN ALUMINIUM GEVEL BEPLATING

LIFT DEUREN POLIJSTEN

KUNSTSTOF REPARATIES

VLOER REPARATIES

 

In de veelzijdigheid van kwaliteitsdiensten zien wij een grote uitdaging voor Bouwschadeherstel, ook wij zijn in staat door ons lidmaatschap een volledig service pack aan onze relaties aan te kunnen bieden.

Het voordeel voor onze relaties is dat de complete uitvoering van projecten in een hand liggen, uitvoering, inspectie, kwaliteit beheersing en facturatie, moesten wij tot voor kort sommige relaties teleurstellen bij technische vraagstukken welke niet binnen ons specialisme vielen, daar hebben wij nu een kwalitatief antwoord op.

Bouwschadeherstel voert het toetreden tot Bouwschadelijn 06-20202020 dagelijks opdrachten uit, alle naar tevredenheid van alle betrokken partijen!! daar doen wij het voor.

Mocht u vragen hebben omtrent de bouwschadelijn 06-20202020, neemt u dan even contact met ons op of kijk even op de site http://www.bouwschadelijn.nl of stuur een e-mail naar info@bouwschadelijn.nl

Team Bouwschadeherstel.