Nieuwe mengmachine Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel heeft een nieuwe mengmachine van AKZO in gebruik genomen.

Om aan de marktvraag te kunnen blijven voldoen en om alle nieuw toegepaste kleuren te kunnen blijven dupliceren heeft Bouwschadeherstel een nieuw up to date mengmachine in gebruik.

Deze nieuwe machine stelt ons in staat om alle mogelijke kleuren voor onze relaties te maken, maar niet alleen kleuren, ook alle soorten metallic kunnen wij met deze nieuwe machine draaien, bij metallic lakken kan dit variëren  van grof, middel tot fijn. buiten de metallic lakken speelt bij het kleur maken de glansgraad ook een belangrijke rol evenals de aard van het materiaal.

Nieuwe mengmachine Bouwschadeherstel

De nieuwe mengmachine stelt ons in staat om al deze componenten exact op elkaar af te stemmen zodat de kleuren geen afwijking hebben ten opzichten van de bestaande kleur.

een bijkomend voordeel is dat wij in onze eigen kleurmakerij op elk gewenst moment kleuren kunnen produceren waardoor wachttijden  tot het verleden behoren en wij voor grote projecten met repeterend kleurgebruik de verf in voorraad kunnen maken voor onze monteurs.

AKZO is hofleverancier van Bouwschadeherstel zowel in het leveren van coatings als bij het verlenen van advies in specifieke gevallen waar dit vereist is.

Nieuwe mengmachine Bouwschadeherstel

Mocht u meer informatie wensen kunt u ons bellen of per mail naar info@bouwschadeherstel.nl