Kozijnherstel Parlement Brussel Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is in Brussel belast met het opleveren van kozijnherstel Parlement Brussel.

Voor onze opdrachtgever herstellen wij kozijnen. Tijdens vrijwel elke nieuwbouw ontstaan schades. Dit kan zijn aan ramen, deuren, vliesgevels, relingen, HPL materialen enz.

In opdracht van de Bouwschadelijn hersteld de Bouwschadeherstel alle aanwezige schades in het pand aan uiteenlopende gecoate materialen, tijdens de reparatie wordt gebruik gemaakt van 100 % kwaliteit- coatings welke op locatie op kleur worden gemaakt, het grote voordeel van het op locatie mengen van de kleur is dat de monteurs van Bouwschadeherstel bijna altijd de reparaties zonder kleur of structuur verschil kunnen herstellen.

Daar een bouw vrijwel altijd uit meerdere onderaannemers bedrijven bestaat welke elk hun specefice expertise heeft gedurende het bouwproces kunnen wij in veel gevallen tevens andere partijen van dienst zijn die schade hebben op de door hun verwerkte elementen.

Dit kunnen wij doen voor aannemingsbedrijven, binnendeuren leveranciers, kozijn leveranciers of fabrikanten, maar ook gevelelementen kunnen wij op locatie herstellen, het maakt in deze niet uit of het stalen of aluminium gevelelementen betreft, ook de kleur is voor de Bouwschadeherstel van ondergeschikt belang, Unie kleuren of metallic lakken, een grove middel of fijne metallic lak, wij mengen alle soorten coating altijd op locatie.

Vrijwel alle partijen waar wij mee samenwerken behouden hun fabrieksgarantie na het voltooien van herstelwerk, in een uitzonderlijk geval waar dit niet aan de orde is neemt Bouwschadelijn de fabrieksgarantie voor 100 % over, wij staan voor kwaliteit.

Kozijnherstel Parlement Brussel Bouwschadeherstel

Zo is Bouwschadeherstel een betrokken partner bij het opleveren van het Parlement gebouw te Brussel, Bouwschadeherstel herstelt hier alle voorkomende beschadigingen aan de stalen kozijnen, ons doel is dat onze opdrachtgever met 100 % zekerheid zijn werk aan zijn opdrachtgever kan opleveren.

Mocht u ook schades hebben aan kozijnen, deuren, vliesgevels of HPL producten, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor op  of stuur een e-mail naar info@bouwschadeherstel.nl

Met vriendelijke groet

Team Bouwschadeherstel