High Five Foundation Dag Bouwschadeherstel. Als ambassadeur kunnen wij u met trots mededelen dat wij 30 September wederom met 160 kinderen en 60 vrijwilligers naar de Efteling zijn geweest.

De High Five Foundation organiseert vijf evenementen per jaar voor kinderen welke gelieerd zijn aan de voedselbank, voor deze doelgroep zijn deze uitjes heel belangrijk, veel van de kinderen gaan nooit naar een pretpark, ze gaan niet naar een dierentuin, ze kunnen nooit naar de bioscoop, simpelweg omdat hier geen financiële middelen voor zijn.

Bouwschadeherstel hecht veel waarde aan maatschappelijk  verantwoord ondernemen, het geeft ons een grote voldoening dat wij in staat zijn om ons steentje bij te kunnen dragen speciaal voor deze doelgroep die het zo nodig hebben.

Buiten financiële steun stellen wij tevens middelen beschikbaar en zetten wij ons fysiek tijdens evenementen, met onze inzet weten wij gelukkig ook andere ondernemingen te enthousiasmeren zodat wij er niet alleen voor staan, want evenementen organiseren met zoveel kinderen en vrijwilligers kost een hoop tijd.

Dus gaat onze dank ook uit naar alle vrijwilligers, ondernemingen en bestuursleden welke deze mooie dagen mogelijk maken.

 

High Five Foundation Dag Bouwschadeherstel

Wilt u meer informatie, kijk op  www.HighFiveFoundation.nl