Kozijnschadeherstel Haga Ziekenhuis Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is actief op het gebied van het in standhouden van kozijnen, zo ook hebben wij vrijwel alle ziekenhuizen in Nederland in onderhoud, zo ook bij het Haga ziekenhuis in Den Haag.

In dit ziekenhuis dragen wij zorg voor de schade vrije oplevering van de kozijnen en deuren. ook in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam is Bouwschadeherstel al voor het vijfde jaar op rij verantwoordelijk voor de oplevering tijdens de renovatie van dit project.

Onze opdrachtgever schrijft over het Haga ziekenhuis het navolgende;

Hagaziekenhuis

HagaZiekenhuis, Den Haag

Het Haga Ziekenhuis in Den Haag heeft als één van de eerste grote ziekenhuizen zowel het ontwerp en de bouw als het technisch beheer voor twintig jaar aanbesteed. Er wordt volgens BIM en met BREEAM EXCELLENT gebouwd. Samen met de gebruikers bouwen we een multifunctioneel ziekenhuis dat met het grootste gemak ‘herinrichtbaar’ is, afhankelijk van de zorgvraag en het bestemmingsplan.

Verfrissend, vernieuwend, vertrouwd

‘Verfrissend, vernieuwend, vertrouwd’; onder die noemer heeft VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West de aanbesteding van het HagaZiekenhuis gewonnen. Het project omvat de Design & Build van onder andere het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis/ Moeder- en Kindcentrum, het OK-complex en het tweede deel van de renovatie van het bestaande ziekenhuis. Tot slot voert VolkerWessels het technisch onderhoud van het gehele ziekenhuis uit voor de aankomende twintig jaar.

Opdracht Design, Build, Maintain

De nieuwbouw is ontworpen door MVSA architects. Het ontwerp kenmerkt zich door zachte, ronde lijnen, transparantie en een grote inval van daglicht. Dit zijn belangrijke kenmerken in het zorgconcept Planetree, van waaruit het HagaZiekenhuis werkt. Het bestaande deel van het ziekenhuis blijft tijdens bouw en renovatie in gebruik.

Kozijnschadeherstel Haga Ziekenhuis Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel past zich uitstekend aan in elke omgeving waarin wij moeten werken en schikken ons volledig naar de wens van de opdrachtgever. Dit is ook de voornaamste reden dat wij jaren lange relaties hebben met onze opdrachtgevers, kwaliteit onder elke omstandigheid is onze doelstelling.
Heeft u vragen, bel ons of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl