Kozijnherstel Groene Toren Eindhoven Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel en haar medewerkers zijn trots op elk project dat wij mogen opleveren als Nederlands grootste bouwschadehersteller. Zo hebben wij recent de Groene Toren in Eindhoven mogen opleveren.

Met even veel vakmanschap als de mensen welke dit prestigieuze project ontwikkelden hebben de mensen van Bouwschadeherstel gezorgd voor de finish van het project. Onze mensen hebben op de Groene Toren schades hersteld aan de kozijnen.

Op elke bouw in Nederland ontstaan er schades tijdens het bouwproces aan kozijnen deuren relingen, de vakmensen van Bouwschadeherstel zorgen voor een onzichtbaar herstel zonder inbreuk te maken aan de kwaliteit.

 

De architect van de Groene Toren schreef over dit project:

Het karakteristieke kantoorgebouw de Groene Toren, gebouwd in 1974, ondergaat een herbestemming tot woningen en een hotel. De toren ligt op een drukke locatie tussen het station en centrumring de Vestdijk. Met het nieuwe plan transformeert diederendirrix de 13.000 vierkante meter kantooroppervlak tot een woongebouw.

Op de eerste tot en met de zevende verdieping komt een hotel, op de 8e t/m de 13e verdieping appartementen voor langdurig verblijf. De restaurants op de begane grond worden vernieuwd en op de veertiende verdieping komt een restaurant met een weids uitzicht over de stad.  De elegante betonnen gevelbanden blijven behouden, maar de groene platen ertussen verdwijnen. In plaats hiervan wordt verdiepingshoog, groen getint glas toegepast. De grote vouwpuien bieden de bewoners / gebruikers de mogelijkheid een groot deel van de gevel te openen. De nieuwe glasgevel maakt het gebouw lichter en toegankelijker. Door aanpassingen op de begane grond sluiten het gebouw en de publieke ruimte eromheen beter op elkaar aan. Bij de hoofdentree blijven de betonnen kolommen in het zicht. Tegenover het station integreren we in de gevel een gebouwhoog videoscherm.

Kozijnherstel Groene Toren Eindhoven Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is service partner in het opleveren van gebouwen, mocht u meer informatie omtrent onze dienstverlening, bel ons of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl