Kozijnherstel Ziggo datacenter Geleen, ook hier binnen het nieuwe data center welke Ziggo heeft gebouwd is Bouwschadeherstel verantwoordelijk voor de oplevering.

Hieronder treft u een impressie aan van het nieuwe data center.

Bouw energie-efficiënt datacentrum afgerond

De bouw van het meest energie-efficiënte datacenter van Nederland is afgerond. 

De firma Bouwschadeherstel was verantwoordelijk voor het Kozijnherstel Ziggo datacenter Geleen

Het nieuwe datacenter, goed voor een investering van ongeveer 10 miljoen euro, belichaamt de Europese ambities van Cegeka. De ICT-dienstenleverancier onderstreept daarmee zijn rol als toonaangevende cloud services integrator en provider.

De investering in het nieuwe datacenter wordt gedaan door ICTroom, Europees datacenter specialist uit Amsterdam. ICTroom draagt zorg voor het ontwerp en de realisatie. Cegeka is enig en exclusief huurder en vult deze aan met Managed IT Services voor haar klanten.

De keuze voor de gemeente Sittard-Geleen is een weloverwogen keuze: met de overname van Brain Force kreeg Cegeka er heel wat Nederlandse en Duitse klanten bij. Geleen is een strategische locatie om die klanten te bedienen, waar bovendien noodzakelijke voorzieningen zoals glasvezel en een stabiel elektriciteitsnetwerk aanwezig zijn.

De rol van Bouwschadeherstel binnen de oplevering van het nieuwe datecenter van Ziggo

De firma Bouwschadeherstel heeft een cruciale rol gespeeld binnen de oplevering van het nieuwe datacenter van Ziggo in Geleen. Dit bedrijf heeft zorg gedragen voor het schadevrij opleveren van de stalen gevels van het datacenter en het volledig schadevrij opleveren van de aanwezige kozijnen, door het vakwerk wat is geleverd door de monteurs van Bouwschadeherstel heeft de aannemer het complex naar volle tevredenheid van de opdrachtgever kunnen opleveren.

Meer informatie omtrent de werkzaamheden van Bouwschadeherstel?

Neemt u even contact op met een van onze medewerkers of stuur een e-mail naar ons kantoor info@bouwschadeherstel.nl