OPLEVERING HILVERTSHOF, HILVERSUM

Bouwschadeherstel werkt aan de gefaseerde OPLEVERING HILVERTSHOF te Hilversum.

De herstelwerkzaamheden vinden plaats aan vliesgevels en aluminium kozijnen en deuren.

De bouwer schrijft over het project het volgende;

HILVERTSHOF, HILVERSUM

Winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum ondergaat een metamorfose. Het winkelcentrum wordt de komende tijd door eigenaar Kroonenberg Groep ingrijpend verbouwd naar ontwerp van architect Rijnboutt. Licht, lucht en ruimte zijn daarin de belangrijkste veranderingen. Harde vierkante vormen maken plaats voor ronde vormen met veel glas. Ook wordt een aantal vloeren opengebroken, waardoor hoogte en licht de ruimte krijgen. Hoewel er na de verbouwing minder winkels te vinden zullen zijn in het Hilvertshof, wordt het winkeloppervlak wel iets uitgebreid. Tijdens de verbouwing blijft het winkelcentrum gewoon open. Het vernieuwde Hilvertshof wordt in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

“Out of Sight, in Control”

Om het winkelcentrum open te houden tijdens de herontwikkeling, wordt het centrum gefaseerd verbouwd. Het is een bouwkundig complex traject dat vraagt om een creatieve en gedegen aanpak. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt een deel van de werkzaamheden buiten de openingstijden van het winkelcentrum uitgevoerd. Het is dan ook zaak om het winkelend publiek en de winkeliers zo min mogelijk te belemmeren en goed op de hoogte te houden van de voortgangen.

Gefaseerde sloop- en bouwwerkzaamheden

De verbouwing gebeurt in diverse fases. De start wordt gemaakt in de kern van het winkelcentrum, waar constructieve aanpassingen plaatsvinden. Tevens worden hier roltrappen verplaatst en de nieuwe liften geplaatst. In een volgende fase volgt de ingang aan de Kerkstraat, die verbreed wordt en een geheel nieuwe gevel krijgt. In de laatste fase worden nieuwe looproutes gemaakt, waardoor er een driesprong ontstaat en alle winkels in één oogopslag te zien zijn.

Ook bij de opleverwerkzaamheden van winkelcentrum Hilvertshof staan wij 24/7 klaar om onze opdrachtgever van dienst te kunnen zijn.

Mochten wij ook u van dienst zijn in het kader van oplevermanagement, neem even contact op met ons kantoor of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl