Kozijnschade, ook op het prestigieuze appartementen complex te H.I. Ambacht maakt men tijdens de oplevering gebruik van de expertise van Bouwschadeherstel.

Het complex Palissande te H.I. Ambacht gelegen in de nieuwbouwwijk De Volgerlande wordt alsvolgt omschreven:

PALISSADE

In De Volgerlanden is een aantal projecten in verkoop of ontwikkeling. Een van die projecten is Palissade. In De Volgerlanden-West, waar het Sophiapark en het winkelcentrum elkaar ontmoeten, zijn de laatste appartementen in De Volgerlanden-West ontwikkelt: 55 panorama-appartementen. Het project heeft de naam Palissade en ligt aan de rand van het mooie Sophiapark.

LIGGING

De appartementen hebben een optimale ligging ten opzichte van het Sophiapark en daarmee fraaie uitzichten. Deze bijzondere appartementen zijn een buitenkans voor iedereen die van vrijheid en comfort houdt.

De panorama-appartementen van Palissade hebben alle ingrediënten voor een prettige woonbeleving. Van een ruime opzet met minimaal vier kamers tot grote raampartijen die garant staan voor fascinerende vergezichten.
Bovendien hadden alle kopers de vrijheid om hun woning zelf in te delen!

Gelet op de exclusiviteit van het project worden hoge eisen worden gesteld aan de hoofdaannemer en haar onderaannemers net als aan de exclusiviteit van de te verwerken materialen. Mede hierdoor kunt u zich voorstellen dat in geval van schade er hoge eisen worden gesteld aan het herstellen hiervan.

Vrijwel op elke bouw in Nederland en elders ontstaat er kozijnschade, buiten kozijnschade ontstaan er jammer genoeg ook schades aan natuursteen, maar ook aan HPL deuren en alles waar een coating op is aangebracht.

Bouwschadeherstel is trots dat wij door veel opdrachtgevers worden ingeschakeld daar waar het gaat om oplever management, de passie waarmee onze monteurs schade herstellen leid vrijwel altijd tot vervolgopdrachten, daar zijn onze monteurs trots op maar wij als Bouwschadeherstel ook.

Mochten wij ook u van dienst kunnen zijn bij het opleveren van gebouwen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij onze diensten kunnen toelichten.

met vriendelijke groet

Bouwschadeherstel