Kozijnherstel, Bouwschadeherstel is trots dat ook de bouwbedrijven van Little Manhattan in Amsterdam gebruik maken van de full service diensten van Bouwschadeherstel.

Studenten- en jongerenhuisvesting Little Manhattan

International Campus is eind november gestart met de bouw van 590 studentenwoningen en 279 woningen voor young professionals (starters). De studio’s voor de studenten variëren in oppervlakte van 22 tot 37 m2, naast enkele grotere woningen voor young professionals van 41 m2. Halverwege 2017 worden de eerste woningen opgeleverd. Onderin het complex wil IC Netherlands commerciële voorzieningen vestigen.

Bouwschadeherstel is ingehuurd voor o.a. het kozijnherstel, het mooie is dat Bouwschadeherstel op dit project voor meerdere opdrachtgevers actief is, en daar zijn wij trots op. Zo zijn wij niet alleen actief op het gebied van kozijnherstel maar voeren tevens schadeherstel uit aan HPL en Holonite dorpels.

Doelstelling van Bouwschadeherstel is het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers, schades tijdens het bouwproces ontstaan door diverse oorzaken en veelal is ook de dader niet bekend, Bouwschadeherstel draagt de volle verantwoording dat onze teams de schades tijdens het kozijnherstel dermate hoogwaardig herstellen zodat de schades niet meer zichtbaar zijn tijdens de oplevering.

Een gebouw kent vele bouwdelen welke tijdens het bouwproces aan beschadigingen onderhevig zijn, Bouwschadeherstel als full service partner voor Bouwend Nederland en fungeert voor alle schades veelal als het aanspreekpunt voor het herstel. Bouwschadeherstel hersteld niet alleen actief op het gebied van Kozijnherstel maar hersteld ook natuursteen, HPL deuren, Brandwerende deuren, geanodiseerd aluminium, vliesgevels, kortom voor elk type schade bied Bouwschadeherstel een oplossing.

Bouwschadeherstel is onder andere actief voor de grote bepalende bedrijven van Bouwend Nederland, de reden hiervan is dat Bouwschadeherstel flexibel meerdere teams kan inzetten tijdens het oplever proces. Het oplever proces is een complexe aangelegenheid als het gaat om grote woningprojecten, kantoren, ziekenhuizen. Bouwschadeherstel is een toonaangevende speler in heel Europa daar waar het gaat om oplever management.

Bent u benieuwend hoe wij ook voor u als service partner kunnen fungeren tijdens het oplever proces, neem even contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak, of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl