Oplevering Nieuwbouw Bouwschadeherstel.

Net als op veel kantoor en bedrijven locaties is Bouwschadeherstel in Nederland met trots ook een actieve speler bij het opleveren van nieuwbouw woningen.

Bij oplevering nieuwbouw woningen doen wij meer als alleen het herstellen van kozijnen en deuren, wij herstellen ook opleverschades aan relingen, HPL Deuren, verwijderen krassen uit glas, herstellen schades aan sanitair, Bouwschadeherstel is een veelzijdige speler waar het gaat om oplevering nieuwbouw.

Zo ook het Hof aan de Hef Noordereiland 28 eengezinswoningen, 2 atelierwoningen, 6 appartementen Woningbouw Op het Noordereiland nabij monumentale spoorbrug zijn 21 stijlvolle herenhuizen, 7 stadswoningen, 6 appartementen en 2 atelierwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een laat negentiende eeuwse uitstraling en zijn bestemd voor een breed publiek. Naast een eigen privé terras en balkon geven de woningen toegang tot een besloten hof. Over de inrichting van deze hof en de indeling van de woningen konden de kopers zelf meedenken. Een aantal fraaie stijlelementen van de etalages van de voormalige bebouwing keerde terug in de entree naar de hof. De gevels hebben eigentijdse materialen en passen goed in het historische straatbeeld van het Noordereiland. Dat is belangrijk aan deze opvallende plek aan de voet van de Koninginnebrug. De architect van het nieuwe gebouw heeft in het verleden prijzen ontvangen voor ontwerpen in oude binnensteden.

Bouwschadeherstel is dus ook trots op een project als dit om als betrokken partner gevraagd te worden bij de oplevering van dit project.

En opleveren nieuwbouw doen wij graag, als geen ander ontzorgen wij onze opdrachtgever zodat deze met een gerust hart zijn project kan opleveren aan zijn opdrachtgever.

Wil u meer informatie omtrent oplevering nieuwbouw Bouwschadeherstel, neem dan even contact op met ons team.