High Five Foundation

11 maart a.s. is het weer zover, op deze dag vind de jaarlijkse Make Over dag plaats welke georganiseerd wordt door de High Five Foundation.

Bouwschadeherstel is sinds jaren ambassadeur van de High Five Foundation, voor diegene die de High Five Foundation niet kennen, deze maakt zich sterk voor kinderen welke waarvan hun ouders zijn aangewezen op de voetselbank.

5 keer per jaar organiseert de stichting een evenement voor deze kinderen, de ene keer gaan wij met de kinderen naar Blijdorp, of een waterparadijs, een daagje Efteling of de Make Over day. Met de kerst krijgen de kinderen nieuwe schoenen en een winterjas, de evenementen verschillen per jaar.

Zaterdag 11 maart a.s. is er een Make Over day, op deze dag worden de kinderen volledig voorzien van een nieuwe out fit welke ze zelf mogen uitkiezen, als ze compleet zijn aangekleed gaan de kinderen met bussen naar het leerpark in Dordrecht, naar de kappers academie alwaar zij allen worden geknipt, tijdens het wachten worden de kinderen geanimeerd met oud Hollandse spelletjes van uiteenlopende aard.

Als alle kinderen netjes zijn gekapt, vertrekken we weer met een drietal bussen naar de bioscoop, hier aangekomen gaan de kinderen via een rode loper als echte sterren onder belangstelling van de pers naar binnen, eenmaal binnen worden zij getrakteerd op drinken en popcorn en mogen alle kinderen genieten van een film welke speciaal voor hun zal worden gedraaid.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de donateurs van de High Five Foundation, Bouwschadeherstel is als Ambassadeur een van de donateurs en zetten ons ook deze dag fysiek in als begeleider tezamen met nog 45 andere vrijwilligers.

Iets terug doen voor de samenleving, voor kwetsbare doelgroepen voor wie het zo hard nodig is dat zij een steuntje in de rug krijgen van hen die het kunnen doen,Bouwschadeherstel doet dit graag.

Wilt u meet informatie, kijk dan even op de site van de stichting http://www.highfivefoundation.nl

 

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer