Gevelschadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en gevelbeplating is kwetsbaar. Bouwschadeherstel is de specialist waar het gaat om het herstellen van de meest uiteenlopende schades aan gevelbeplating.

Krassen, deuken, kleurverschil, boorgaatjes, de monteurs van Bouwschadeherstel zijn heer en meester in Gevelschadeherstel, alle voertuigen zijn uitgerust met de modernste mengmachines wat onze monteurs in staat stelt om elke schade direct op locatie voor u te herstellen.

Bij gevelschadeherstel spelen vele facetten en rol, het professioneel herstellen van de beschadiging aan de beplating is de eerste fase, hiervoor gebruiken de monteurs van Bouwschadeherstel speciale met de laser uitgesneden kammen welke hen in staat stellen de juiste profilering van de beplating te kunnen dupliceren. hierdoor maakt het niet uit welk soort profilering er is toegepast op het paneel.

De Kleur

Net als in de mode industrie volgen de fabrikanten veel trend kleuren, maar een kleur bevat meer, veelal worden er metallic lakken toegepast welke ook weer uit vele componenten bestaat, grove metallic, middel of een fijne. Dan hebben we ook nog de glansgraad welke over verscheidende graden kan beschikken.

Het dupliceren van  lakken is een tijdrovende ingewikkelde klus, echter met de juiste ingrediënten zijn het de monteurs van Bouwschadeherstel welke  voor u de schade nagenoeg onzichtbaar trachten te herstellen zodat u met een gerust hart uw werk aan uw opdrachtgever kunt opleveren.

Bouwschadeherstel tracht al haar relaties compleet te kunnen bedienen en doen meer als alleen gevelschadeherstel, wij kunnen u ook van dienst zijn in  het herstellen van schades aan aluminium kozijnen, deuren, wij herstellen ook schades aan overhead deuren, krassen en deuken, maar kunnen u ook van dienst zijn bij het herstellen van HPL schades.

mocht u meer informatie willen omtrent de mogelijkheden en service welke wij u kunnen bieden, neem dan even contact op met ons kantoor of stuur even een mail naar info@bouwschadeherstel.nl

Met vriendelijke groet,

Team Bouwschadeherstel.