Oplevering Lexus

Oplevering Lexus, De bouwcombinatie  http://www.gsneurope.nl  en https://bouwschadeherstel.nl hebben deze week de Europese opdracht succesvol afgerond.

De opdracht van Lexus bestond uit het overspuiten van 180 drums (entree’s) van alle Lexus vestigingen in Europa in 32 landen.

De opdracht is in 2012 aan de bouwcombinatie gegund de eerste opdracht bestond uit het ontwikkelen van een nieuw te voeren Europese kleur. De opdracht was het ontwikkelen van een nieuwe platina kleur. De kleurmakers van GSN Europe en Bouwschadeherstel gingen gezamenlijk met deze opdracht aan de slag, de resultaten van de opdracht pendelde tussen Japan en Brussel tot de nieuw ontwikkelde kleur door zowel Japan en het hoofdkantoor in Brussel was goedgekeurd.

Na deze goedkeuring is de coating in samenwerking met BASF verder ontwikkeld tot een bruikbaar product en kon de eerste test van start. Deze werd uitgevoerd in Brussel bij de Lexus Dealer, in samenwerking met technische mensen van BASF.

Na goedkeuring van de directie van Lexus zijn wij begonnen met het samenstellen van het materieel om deze monsterklus door heel Europa in elke omstandigheid uit te kunnen voeren, zo werd er een speciale truck en speciale steigers ontwikkeld voor deze klus.

Het team is in het voorjaar van 2013 van start gegaan bij de eerste vestigingen. Dit 7 maanden van het jaar en dit vier jaar lang, 6 dagen in de week, door weer en wind. Elke dag in hotels wonen, een monsterklus voor onze monteurs waar wij met recht super trots op zijn !!!

Deze week was er een evaluatiegesprek tussen de top van Lexus en de directie van GSN Europe en Bouwschadeherstel op het Europese hoofdkantoor van Lexus. De conclusie van deze evaluatie is dat er een top prestatie is geleverd door onze mensen, slechts drie garantie’s gevallen op 180 vestigingen !!

Bij het tot stand komen van de opdracht in 2012 hebben wij nagedacht hoe wij onze klant kwalitatief konden ontzorgen. Zo hebben wij zorg gedragen voor het complete logistieke gedeelte, maar ook topografisch werden alle dealers per land ingedeeld en geïnformeerd, alle planningen documentatie werden per dealer opgeslagen in een klanten case, kortom, wij hebben Lexus van A tot Z ontzorgt.

Mocht u meer informatie willen omtrent dit project kunt u contact opnemen met Gerard Holster, te bereiken op 06-46620313.