Erasmus MC

Bouwschadeherstel is reeds drie jaar gefarceerd belast met de oplevering van diverse op geleverde afdelingen van het Erasmus MC.

Over het Erasmus MC.

Middenin een stad vol iconen bouwt het Erasmus MC een nieuw ziekenhuis. Het ontwerp is strak, functioneel, doordacht. De moderne gebouwdelen sluiten naadloos aan op het Sophia kinderziekenhuis, het innovatieve Onderwijscentrum en de monumentale onderzoeksdoelen van de medische faculteit. Het casco is grotendeels gereed maar nog altijd is er de dynamiek van de bouwplaats, met bouwliften en gehelmde vaklieden. Hier ervaar je de kracht van Rotterdam: geen woorden maar daden, samen gaan we er voor. Dichtbij is er andere bedrijvigheid, we zijn in het grootste universitair medisch centrum van Nederland. Terwijl in de nieuwbouw de Raad van Bestuur vergadert en hypermoderne labstraten bloed en feces analyseren, werkt in het faculteitsgebouw een researchteam aan een nieuw vaccin. Artsen in spe leren individueel of in groepen in het lichte en ruimtelijke Onderwijscentrum en het Skillslab; in en rond het oude beddenhuis worden patiënten onderzocht, geopereerd en verpleegd. Medewerkers, patiënten en studenten zijn zich bewust van een nieuw perspectief. Op de polikliniek Revalidatiegeneeskunde Rijndam en in de Passage ervaar je nu al de healing environment van het academisch ziekenhuis van de 21ste eeuw. Veel daglicht, groen, en een warme, comfortabele inrichting, gericht op het reduceren van de bij een ziekenhuisbezoek behorende stress. Uitgangspunt voor de nieuwbouw is dat het een plek is waar je gastvrij wordt ontvangen, goed wordt behandeld en aangenaam verblijft. Een plek ook die ambities uitstraalt: hier bieden we complexe, hoogwaardige zorg en vinden onderwijs en onderzoek plaats voor een betere kwaliteit van leven.

Bouwschade draagt zorg voor een schadevrije oplevering, alle soorten schades welke voor de oplevering aanwezig zijn als krassen en of deuken aan aluminium kozijnen, deuren, relingen of HPL deuren worden vakkundig hersteld door onze monteurs.

Mocht u meer informatie wensen of kunnen wij u van dienst zijn net als bij het Erasmus MC, neem even contact met ons op, wij u graag van dienst.

Bouwschadeherstel.