Datacenter AMS 5 Amsterdam

Hoe bijzonder is het om twee datacenters tegelijkertijd op te leveren, de monteurs van Bouwschadeherstel maakten het mogelijk, zij werkten zelf in de weekenden door voor onze opdrachtgever zodat deze naar tevredenheid en volgens afspraak hun werk kunnen opleveren.

Alles op het gebied van het gevels, kozijnen en deuren heeft Bouwschadeherstel tot in de puntjes verzorgt.

Niets zo vervelend als aan de kassa staan en de pinautomaat werkt niet. Of even je mail checken, maar internet ligt eruit. Informatieborden boven de snelweg die uitvallen. Als maatschappij zijn we zonder het te beseffen enorm afhankelijk geworden van online diensten. Internet lijkt tegenwoordig bijna een eerste levensbehoefte. Een storing in een datacenter heeft dan ook grote gevolgen voor onze economie.

Geen risico’s nemen, dat is het motto

Onze opdrachtgever heeft een ruime ervaring met het bouwen, onderhouden en modificeren van datacenters, waaronder AMS 5 van de Telecity Group en het datacenter van de Belastingdienst in Apeldoorn. Onze opdrachtgever draagt zorg voor het engineeren en onderhouden installaties zo dat zij het gegarandeerd doen als het erop aankomt. Ze kunnen worden aangepast of gerepareerd zonder de spanning eraf te halen. Zodra de stekker eenmaal in het stopcontact zit, gaat hij er niet meer uit. Ook niet voor groot onderhoud. Als een datacenter plat ligt, werken bijvoorbeeld webshops niet meer, ligt in fysieke winkels het betalingsverkeer stil en kan niemand meer bellen. Het datacenter 100% beschikbaar houden is dan ook de primaire focus, naast snelheid en toegangsbeveiliging. Medewerkers beperken zich dan ook tot proven technology. Eigen initiatieven zijn uit den boze.

0 restpunten is de norm

De markt voor datacenters is ‘booming’, met een toenemende afhankelijkheid in onze maatschappij van 24/7 on line dienstverlening. Onze opdrachtgever kan datacenters ontwerpen en bouwen. Nul restpunten is de norm. Maar ze bouwen ook snel. Omdat ze begrijpen hoe belangrijk time to market is voor hun opdrachtgevers. Op het gebied van duurzaamheid kunnen ze bovendien een bijdrage leveren door toepassingen te zoeken voor de warmte die in datacenters vrijkomt. Deze heeft nu een relatief lage temperatuur van 30 graden. Door deze omhoog te krijgen naar 70 graden (de temperatuur van een processor in de pc), zou de warmte gebruikt kunnen worden voor warmte-koude opslag (WKO), voor tuinbouwkassen of voor warm tapwater.

110% betrouwbaarheid

Met medewerkers die het belang van 100% beschikbaarheid begrijpen, geen initiatief nemen zonder werkorder en een mentaliteit hebben die verder gaat dan werkdagen van 9 tot 17u, is onze opdrachtgever een betrouwbare partner voor datacenters.

Bouwschadeherstel 110 % betrokken partner

Bouwbedrijven welke betrokken zijn bij de bouw van data center, zijn partijen waar je letterlijk op kunt bouwen waar het gaat om kennis, kwaliteit, en kwantiteit. Dit is precies de reden voor onze opdrachtgever om de oplevering van dit data center toe te vertrouwen aan Bouwschadeherstel, wij doen wat we beloven zodat onze opdrachtgevers probleemloos binnen de gestelde tijd kunnen opleveren, en dat is waar het om draait.

Wilt u ook probleemloos opleveren met een betrouwbare professionele partner, neem dan contact op met de mensen van Bouwschadeherstel of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl