greet-1 Nieuwe medewerkster

Per 1 september is Greet Dijkers in dienst getreden bij Bouwschadeherstel. Greet neemt binnen Bouwschadeherstel de plaats in van Barbara Kik welke na 6 jaar trouwe dienst haar horizon wilden verbreden.

Greet Dijkers was in haar vorige loopbaan binnen van Landschot 12 jaar verantwoordelijk voor het relatie management en commerciële diensten.

Greet gaat binnen bouwschadeherstel de commerciële binnendienst verzorgen, zij wordt de spil enerzijds tussen de mannen van de commerciële buitendienst en anderzijds het onderhouden van bestaande relaties. Verder gaat Greet de planning verzorgen voor de buitendienst monteurs.

Greet heeft een interne opleiding genoten van een maand binnen Bouwschadeherstel waar zij veel technische kennis heeft opgedaan van de wereld van het Bouwschadeherstel, hetgeen haar fascineerde.

Greet zei hierover;

Wat ik leuk vind aan dit bedrijf ten opzichte van mijn vorige loopbaan is de diversiteit van het bedrijf.

Ook de gezelligheid van het werken in een informele werkomgeving trekt mij erg aan, het klantcontact is ook veel gezelliger als het formele contact wat ik vroeger had bij de bank. De passie welke mijn collega’s hebben binnen Bouwschadeherstel is bewonderenswaardig, iedereen staat hier elke dag voor de kwaliteit en groei van het bedrijf.  Wat ook fijn is dat jouw mening telt binnen deze organisatie en dat er vrijwel elke dag nagedacht wordt over hoe wij zaken binnen het bedrijf kunnen optimaliseren en dat is bijzonder.

Binnen Bouwschadeherstel heb ik ook met mijn collega Judith diverse grote Bouwplaatsen bezocht, het contact op de bouw is altijd gezellig. In de gesprekken welke wij voeren met uitvoerders, hoofduitvoerders of projectleiders zijn altijd positief. Wij stellen ook altijd de vraag wat wij kunnen verbeteren en deze informatie word ad hoc opgepakt binnen het bedrijf, dat is leuk.

Mocht u vragen hebben of een werkbezoek willen inplannen met Greet, zij is bereikbaar onder info@bouwschadeherstel.nl of telefonisch onder telefoon nummer 0492-324434 of 06-48766668