kavel-14-16 Kavel 14 16 Amsterdam

Bouwschadeherstel is belast met de oplevering  van het project Kavel 14-16 aan de Zuidas in Amsterdam.

Wederom een prestigieus project waar wij trots op zijn en welke de bouwer als volgt omschrijft:

KAVEL 14|16 Amsterdam

De komst van Kavel 14 | 16 aan de Gustav Mahlerlaan vormt een verrijking voor Amsterdam-Zuid. Op het terrein worden  900 Mahler (woontoren) en 1000 Mahler (kantoortoren) gerealiseerd.

900 Mahler

900 Mahler, ontworpen door Inbo architecten, bestaat uit twee woontorens op één plint waardoor de woningen zo veel mogelijk profiteren van daglichttoetreding, uitzicht en maximale woonkwaliteit. De appartementen en penthouses zijn gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 900 in Amsterdam-Zuid, variërend van circa 80 tot 280 m2. Iedere woning is voorzien van kwalitatieve buitenruimte, gelegen  op de 8e tot en met de 22e verdieping van het 22-verdiepingen tellende gebouw.

De locatie heeft een internationaal karakter vanwege de aanwezigheid van vele internationale en nationale organisaties, evenals de ligging op 10 minuten van de luchthaven Schiphol en op een korte afstand van de Binnenstad van Amsterdam.

Bouwschadeherstel is trots dat wij als partner ons steentje mogen bijdragen aan dit prestigieuze project waarbij Bouwschadeherstel de oplevering verzorgt aan  aluminium kozijnen en deuren, maar tevens verzorgen wij ook de oplevering aan HPL Deuren.

Wilt ook u op uw project zorgeloos kunnen opleveren, neem dan contact op met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl