Bouwschadeherstel, Ambassadeur van de:

High Five Foundation

Bouwschadeherstel voelt zich maatschappelijk betrokken met het lot van veel kinderen welke leven in gezinnen die gelieerd zijn aan de voedselbank.

Wat voor vele van ons heel gewoon is, is voor veel andere echter niet zo gewoon, zo zijn er tal van gezinnen in Nederland welke met 4, 5, 6 personen leven in een twee kamer appartementje. Stelt u zich het eens voor, de kinderen van deze gezinnen krijgen geen nieuwe kleren zoals u en ik deze wel aan onze kinderen kunnen geven, deze kinderen zijn afhankelijk van andere, veel kinderen uit deze gezinnen krijgen geen cadeau voor hun verjaardag, zitten niet op zwemles, gaan niet mee op school reisjes.

Bouwschadeherstel trekt zich het lot van deze kinderen aan en zetten ons als Ambassadeur van de High Five Foundation 100% in om het lot van deze doelgroep te verzachten.

De High Five Foundation organiseert vijf evenementen per jaar welke variëren van nieuwe kleding en naar de kapper, naar de Efteling of een ander pretpark of dierentuin, nieuwe schoenen en een lekkere dikke jas voor de winter, de High Five Foundation maakt het mogelijk.

Bouwschadeherstel verzorgt en betaald voor de High Five Foundation de huisvesting, verzorgt het logistieke gedeelte, verzorgt de opslag, verzorgt de koffie tijdens vergaderingen en bijeenkomsten en zet personeel is als vrijwilliger bij evenementen.

Niet alleen uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook recht uit ons hart.

Mocht u meer willen weten, kijk dan op http://www.highfivefoundation.nl